2777
2789
عنوان

ارز دیجیتال

708 بازدید | 7 پست

سلام لطفا هرکسی تو زمینه ارزدیجیتال اطلاعات داره راهنمایی کنه الان چه ارزی سود خوب میده بگیریم برای بلند مدت خیلی خیلی محبت میکنید اگه جواب بدید واقعا ب پولش احتیاح دارم❤

سلام گلم بنظرم کاردانو بخر بزار واسه یه سال سولانا پولکادات اینا بهترینن البته باید بدونی کی بخری چون الان سولانا خیلی رشد کرد خریدش ریسکه یه ماه پیش ۵۰۰ یا ۶۰۰ ۷۰۰تومن بود ببین به کجا رسید چند روز پیش کاردانو ۳دلار و رد کرد الان دوباره کف سازی داره میکنه 

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭
سلام گلم بنظرم کاردانو بخر بزار واسه یه سال سولانا پولکادات اینا بهترینن البته باید بدونی کی بخری چو ...

مرسی از پاسخگوییت عزیززم شما خودت نوسانگیری میکنی یا بلند مدت میخری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم بنظرم کاردانو بخر بزار واسه یه سال سولانا پولکادات اینا بهترینن البته باید بدونی کی بخری چو ...

ببخشید گلم شما نظرتون در مورد شیبا و کیشو و ریپل چی هس

مرسی از پاسخگوییت عزیززم شما خودت نوسانگیری میکنی یا بلند مدت میخری؟

من کاردانو و وی چین گرفتم برا بلند مدت چون نوسان بخوای بگیری باید مدام تو گوشی باشی یه دوبار گرفتم نتونستم 

ببخشید گلم شما نظرتون در مورد شیبا و کیشو و ریپل چی هس

من کیشو و شیبا داشتم ردشون کردم دیگه نخریدم ولی همسرم شیبا داره ریپل هم ارز خوبیه در کنار اونایی که گفتم من چندتا شت کوین در حد چند دلار هم تو تراست ولتم دارم ولی بهشون کار ندارم چون معلوم نیس کی تکون بخورن

یه مدت پیش سولانا ۵تا داشتم با قیمت های ۶۰۰و ۸۰۰ گرفته بودم بدهکار بودم مجبور شدم بفروشمشون الان که میبینم سولانا چه رشدی کرده حسرت سولاناهم و میخورم 😔😥