2777
2789
عنوان

دعا و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 35 پست
تا هروقت که دیگه بیخیال دعا گرفتن واستون بشن برا ما که هنوز هم میگیرن بعد بیست سال 🤦🏻‍♀️

یا فاطمه زهرا خدا لعنتشون کنه این جور آدما رو 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خودت هم انجام بدی شرایط بهتر میشه تلاش کن عزیزم 

مرسی فداتشم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
یا فاطمه زهرا خدا لعنتشون کنه این جور آدما رو 

واقعاً تو روشونم زدیم ها گفتیم که برامون دعا میگیرن خبر داریم باز میبینم طرف میگه آشناتون هر هفته دم خونه دعا نویسه هر هفته میرن تمدید میکنن🤦🏻‍♀️

هر صبح پلکهایت فصل جدیدی از زندگی را ورق میزند، سطر اول همیشه این است : « خدا همیشه با ماست »پس بخوانش با لبخند...
واقعاً تو روشونم زدیم ها گفتیم که برامون دعا میگیرن خبر داریم باز میبینم طرف میگه آشناتون هر هفته دم ...

ای خدا لعنتشون کنه