2777
2789
عنوان

دعا و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 35 پست
اصلا پیش دعا نویش نرو  چهار قل و ایه الکرسی بخون  قران زیاد بخون  قران تموم سحر و ...

سوره جن رو سه بار به آب بخون،تو آب فوت کن  و روی خودتون بریز تب ولرز میکنید که معلوم میشه باطل شده دعا 

هر صبح پلکهایت فصل جدیدی از زندگی را ورق میزند، سطر اول همیشه این است : « خدا همیشه با ماست »پس بخوانش با لبخند...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هم خودت هم همسرت

مرسی فداتشم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چجوری عزیزم 

چهار گوشه قرآن بزن داخل آب بگو خدایا به حق این قرآن قسمت میدم هر دعا وجادویی برای من و عشقم گرفته شده باطل کن 

از این آب خودت وعشقت بخورین تو گوشه های خونه هاتون بریزین ولی داخل حمام و دستشویی نریز 

برای مهر و محبت یا عشق ذکر.  یا ودود بگو 

beauty_as_saloon فالو کنید مرسی منم فالو میکنم
مرسی فداتشم 

این تنها راه باطل کردن هر طلسم و دعایی هست یکی که از اجنه کمک می‌گرفت بهم گفت دعا نویسا بخاطر پول به هیچکس نمیگن اینجور آسون باطل میشه .

هر صبح پلکهایت فصل جدیدی از زندگی را ورق میزند، سطر اول همیشه این است : « خدا همیشه با ماست »پس بخوانش با لبخند...

در ضمن یه حرز امام جواد رو بگیرید نفری به بازوی راستتون ببندید تا دیگه دعا گرفتن براتون اثر نکنه

چهار گوشه قرآن بزن داخل آب بگو خدایا به حق این قرآن قسمت میدم هر دعا وجادویی برای من و عشقم گرفته شد ...

فدات شم عشقم پیشم نیست آخه بعد یعنی چیکلر کنم چهار گوشه قران رو 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
این تنها راه باطل کردن هر طلسم و دعایی هست یکی که از اجنه کمک می‌گرفت بهم گفت دعا نویسا بخاطر پول به ...

مرسی فداتشم 

در ضمن یه حرز امام جواد رو بگیرید نفری به بازوی راستتون ببندید تا دیگه دعا گرفتن براتون اثر نکنه

بنویسم یا بخرمش تا چند وقت ببندم 

چهار گوشه قرآن بزن داخل یه کاسه آب هر چهار تا گوشه قرآن باید بره داخل آب 

عزیزم خیس میشه گناه نداره ؟

بعد موقع ای پریودی میشه 

بعد من عشقم پیشم نیست که 

بنویسم یا بخرمش تا چند وقت ببندم 

باید بخری رو پوست آهو نوشته شده هست آماده 

عزیزم خیس میشه گناه نداره ؟ بعد موقع ای پریودی میشه  بعد من عشقم پیشم نیست که

بعد قرآن خشک میشه گناه ندارن 

بزار بعد پریودی 

به عشقت بگو خودش تو خونه برای خودش انجام بده

ذکر یا ودود فراموش نشه

beauty_as_saloon فالو کنید مرسی منم فالو میکنم
بعد قرآن خشک میشه گناه ندارن  بزار بعد پریودی  به عشقت بگو خودش تو خونه برای خودش انجام ...

مرسی عزیزم ولی اون با من قهره آخه جواب نمیده 

تا هروقت که دیگه بیخیال دعا گرفتن واستون بشن برا ما که هنوز هم میگیرن بعد بیست سال 🤦🏻‍♀️