2777
2789
عنوان

آیفون x خوبه ؟

230 بازدید | 18 پست

دوستان من اصلا علاقه ب موبایلای اپل ندارم ولی فعلا مجبورم گویا بخرم چون اپل واچ دوست دارم گفتن با سامسونگ مچ نمیشه و کار نمیکنه قابلیتاش 

کسی ایفون ایکس داشته

راضین ؟ 

زیر ۲۰ تومن یه ایفون خوب میخوام نسبتا 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب اسمارت واچ بگیر قیافش که با اپل واچ مو نمیزنه به اندروید هم وصل میشه😐

اسمارت واچ سامسونگ ؟ یا برندای دیگه ؟ 

اخه سامسونگ و برندای ویگ اصلا بند ساعت متنوع ندارن

اپل واچه ک خ متنوع بند داره 

ایفون ایکس داشتین اطرافتون ؟ خوبه ؟

خیر مال من پرومکس آیفون ایکس دوستم داره الان ازش میپرسم

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
اسمارت واچ سامسونگ ؟ یا برندای دیگه ؟  اخه سامسونگ و برندای ویگ اصلا بند ساعت متنوع ندارن اپل ...

خیلی از برند ها هستن که به هر نوع گوشی اندروید وصل میشن من خودم ندارم ولی یکی از دوستام داره برندشو یادم نیست خیلی بند های قشنگی هم داره

🌝✨
خیلی از برند ها هستن که به هر نوع گوشی اندروید وصل میشن من خودم ندارم ولی یکی از دوستام داره برندشو ...

خب اگ ممکنه ازش بپرسین مدل ساعتشو 

چون من خ تحقیق کردم این مدت

اخر فقط نظرم رو اپله

ایرپادم دارم ک خ قابلیتاش با موبایلم فعال نمیشه 

مث دستیار هوشمندش و تنظیماتش 

ولی اگ واقعا ساعت خوبی پیدا کنم ک بندهای متنوع داشته باشه بیخیال ایفون میشم

عزیزم من خودم شاعت سامسونگ و گوشی سامسونگ دارم کی گفته بهت همچین چیزی رو؟؟؟من به شدت از ساعتم راضی هستم اگع نباشه کل کارام میمیونه عالیه هر کسی که سامسونگ داره باید ساعتشم بخره تا ببینه چقدر راحته و کار راه بنداز

https://t.me/dehkademodvazibayii کانالم در ارتباط با زیبایی پوست و مو، میکاپ، رنگ مو، شیک پوشی، مد، استایل، طب سنتی هستش...دوست داشتین عضو بشید😍😍🥰🥰😊😊
خب اگ ممکنه ازش بپرسین مدل ساعتشو  چون من خ تحقیق کردم این مدت اخر فقط نظرم رو اپله ایرپادم ...

عزیزم عالیه ساعتای سامسونگ هرکی گفته یا نمیدونسته یا نداشته

https://t.me/dehkademodvazibayii کانالم در ارتباط با زیبایی پوست و مو، میکاپ، رنگ مو، شیک پوشی، مد، استایل، طب سنتی هستش...دوست داشتین عضو بشید😍😍🥰🥰😊😊
عزیزم عالیه ساعتای سامسونگ هرکی گفته یا نمیدونسته یا نداشته

ن عزیزم من دوست نزدیکم اکتیو ۲ داره خ ناراضیه چون بند های متنوع نداره بالاترم گفتم 

برای من کیفیت و اینکه چ کارایی میکنه مهم نیس 

میخوام خیلی بند متنوع داشته باشه

دوست من خودشو کشت تونست بند سیلیکونی ساده پیدا کنه 

الانم گف اگر خواسی بخری اول بندشو بخر بعد خودشو ب منم بگو از کجا خریدی 

الا شما بند چرمی و فلزی و نگین دار و رنگبندی متنوع دادین برای ساعتتون ؟ 

کودوم سری سامسونگو دارین؟

ن عزیزم من دوست نزدیکم اکتیو ۲ داره خ ناراضیه چون بند های متنوع نداره بالاترم گفتم  برای من کی ...

عزیزم به راحتی مدل فلزی و چرمی مدل خودم است من r810 گلدن رز رو دارم