2777
2789
عنوان

دانشگاه- کمکککککک😞

137 بازدید | 29 پست

بچه ها سلام خوب هستین؟ بچه ها من دانشجوام . میخوام ترم ۳ بخونم بزودی کلاسام شروع میشه ترم ۲ معدلم ۱۶ شد که میتونم ۲۰ واحد بردارم اما بچه ها ۳ واحد کم اوردم با دانشگاه صحبت میکنم میگند کاری از دست ما بر نمیاد مربوط به وزارت علومه و........ بچه ها میتونم صحبتی کنم و راضی کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره به علوم ؟ چرا ۳ واحد کم آوردی ؟

معدلم شد ۱۶ و میتونم ۲۰ واحد بردارم . من میخواستم دو درس دیگه بردارم که ۳ واحده و جمعا میشه ۲۳ واحد . دانشگاه میگه کاری از ما بر نمیاد میخواستم همراه دوست هام باشند از دیشب تا حالا دارم گریه میکنم 

ببخشید استارتر منم یه سوال دارم اگه میدونی میشه جواب بدی🥺اگه دانشگاه دولتی قبول بشم و تجدید بیارم ش ...

تا شهریور پاس کن با قبولی بری.مگه دبیرستانه که بتونی حالا نری بعد بری.حتی اگر بخوای یه ترم مرخصی بگیری باید ثبت نام کنی که باید دیپلم داشته ببشی

ببخشید استارتر منم یه سوال دارم اگه میدونی میشه جواب بدی🥺اگه دانشگاه دولتی قبول بشم و تجدید بیارم ش ...

عزیزم اینو من نمیدونم چون تا حالا تجدید نشدم همه رو پاس کردم . میتونی از دانشگاهت بپرسی بهت میگند

معدلم شد ۱۶ و میتونم ۲۰ واحد بردارم . من میخواستم دو درس دیگه بردارم که ۳ واحده و جمعا میشه ۲۳ واحد ...

۲۳ واحد بر ندار . من با معدل ۱۹ ، هر ترم ۲۰ واحد برمیدارم ‌. اوایل دانشگاه همه تو این جو هستن . همون ۲۰ رو بخون با معدل بالا . 

شما تا ۵ سال آینده هر چی میگی درسته 🙏
معدلم شد ۱۶ و میتونم ۲۰ واحد بردارم . من میخواستم دو درس دیگه بردارم که ۳ واحده و جمعا میشه ۲۳ واحد ...

برای این چیزای الکی گریه میکنی؟ حالا اون کلاسو با دوستات نیوفتی اتفاق خاصی نمیوفته نهایت یکی دیگه از کلاسارو حذف کن اونو بردار