2777
2789
عنوان

دانشگاه- کمکککککک😞

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 29 پست
برای چی تجدید میاری.توی شهریور هم رد شدی یعنی؟دانشگاه چی قبول شدی؟باز هم بپرس ولی.شاید بشه.

خرداد نرفتم امتحان بدم نصفشو کرونا گرفتم الان شهریور دارم میرم اما فیزیکمو خیلی کم شدم دیروز فک کنم ۵ ۶ بشم🥺🥺🥺اگه ۷ میشدم قبول میشدم

دانسگاه دولتی قبول میشم کنکورم خوب بوده ولی فعلا اعلام نشده کجا قبول شدم روزانه میارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب نمیشه عزیزم.کاری دست دانشگاه نیست که

آره دانشگاه گفت . نمیدونم مربوط به کیه و برم صحبت کنم 

ناراحتم که این ترم توی دو تا درس باهاشون نیستم دیشب خیلی گریه ام گرفت

برای این چیزای الکی گریه میکنی؟ حالا اون کلاسو با دوستات نیوفتی اتفاق خاصی نمیوفته نهایت یکی دیگه از ...

آره با مدیر دانشگاه صحبت کردم گفت این درس رو حذف کن و اون درس رو بردار چون ممکن ترم بعد ازائه نشه منم اینکارو کردم

خرداد نرفتم امتحان بدم نصفشو کرونا گرفتم الان شهریور دارم میرم اما فیزیکمو خیلی کم شدم دیروز فک کنم ...

ای وای .یعنی واقعا شرایطی فراهم‌نکردن که بری امتحان بدی.اعلام کردی بهشون کرونا داری.

آره دانشگاه گفت . نمیدونم مربوط به کیه و برم صحبت کنم  ناراحتم که این ترم توی دو تا درس باهاشو ...

نمییه عزیزن.الکی خودتو اذیت نکن.حالا تا ترم‌آخر کلی اینجوری پیش میاد که فاصله بیوفته.

۲۰ واحد رو که هستی . ۳ واحد رو بیخیال . اون دوستات هم تهش نمیرسن به امتحان حذف میکنن درس و . من از ا ...

چه میدونم والا شاید حذف کردند اما ما سه تا زرنگ کلاسیم استادا ازمون راضی اند گفتند این ترم بیشتر برمیداریم ترم بعد کمتر و سبک تر 

ای وای .یعنی واقعا شرایطی فراهم‌نکردن که بری امتحان بدی.اعلام کردی بهشون کرونا داری.

اره گفتن بیا تو اتاق تنهایی امتحانتو بده برو اما اونقدر حالم بد بود اصلا نمیتونستم بخونم😞