2777
2789
عنوان

نامزدم اسم یکی دیگه رو جای من گفت :))

| مشاهده متن کامل بحث + 2389 بازدید | 85 پست
فکرش مشغول بوده قاطی کرده  از امسالم دیگ اجازه نده مشاور تحصیلی دخترا بشه

یعنی چی که مشاوردخترا نشه

پس اینهمه دبیرواستاد مرد شغلشون روبزارن کنارچون شاگرد دختردارن؟؟؟؟

اسی حساسیتشو کم کنه حله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه. چه سخت میگیری. شوهر من تو اول ازدواج یه کشتی چوبی اورد گفت اینو یادته برام خریدی. منم از خنده ت ...

همسر منم موقع مهریه دادن به همسر سابقش که میشه، قاطی میکنه و منو به اسم اون صدا میزنه 😕

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز
بهش شک ندارم می‌دونم هیچ رابطه ای از اون لحاظ برقرار نمیکنه ، پا شو کج نمیزاره، ولی من از مشاور بودن ...

نه

شما که از اول کارشون رو میدونستین

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت

حالا یه فامیل داریم هروقت میاد تو چشم اون نگاه میکنم اسم شوهرمو میگم وقتی میرن تو چشم شوهرم نگاه میکنم اسم اونو میگم

البته مامانم به اون فامیلمونم اسم شوهرمو میگه 

اصلا هم شباهتی نداره اسماشون

خودم از خودم بدم میاد اینجور قاطی میکنم

خدا رحم کنه امشب دارن میان خونمون 

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو

بابا پیش میاد من داداشمو بعضی وقتا مهسا صدا میکنم از بس بادوستم حرف میزنم

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
اره ممکنه اگه پیام داده باشه اسمش ببینه اشتباهی از ناخودآگاه اسمش بگه اگه شوهر قابل اعتماده باور کن ...

نه والا دلش پاکه و اینطوری نیست بهش اعتماد دارم، ولی گفتم از مشاور بودنش استعفا بده من از این رابطه ها که همش در ارتباط باشن بدم میاد، زیاده روی کردم؟

🦥🤌🏻

این دیگه کی بوده خخخخخ .‌‌شوهر منم یه دفتر خاطره داشت دوست دخترش براش خاطره نوشته بود خخخخخ۸ بیشور ن ...

شوهره.منم با یه زنی در حال آشنایی بوده(دوست نبودن،خواستگاری و اینا رفتع بودن) بعد براش یه جعبه کادو اورده بود

شوهرمم بعده پنج سال تو وسایل قدیمیش داشتش

گفتم چرا نگهش داشتی

گفت خب قشنگه😐تازه میخواستم یبار کادو بزارم توش بدمش به تو😐😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

منم یبار ک حواسش نبود

پرتش دادم😒

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
بهش شک ندارم می‌دونم هیچ رابطه ای از اون لحاظ برقرار نمیکنه ، پا شو کج نمیزاره، ولی من از مشاور بودن ...

معذرت میخوام شغلش مشاوره است یا دانشجو 

اگه دانشجو بگو بذاره کنار یا حداقل به پسرا مشاوره بده درکت میکنم خوب نیست اصلا

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

آره ناراحت نشو

یه بار این اتفاق واسه ما افتاد به شوهرم به جای اسمش صدا زدم حسین😶اینم میدونست اسم خواستگارقبلیم حسین بود😁 

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
بهش گفتم از مشاور بودنش استعفا بده، اونم قبول کرد، زیاده روی نکردم؟

بنظرم چرا زیاده رویه

شاید توشغل دیگه مشغول شن باز اغلب خانم

دیدگاهتون باید تغییرکنه

شناخت باشه ومهرومحبت داشته باشی حله حواسش جای دیگه نمیره

یعنی چی که مشاوردخترا نشه پس اینهمه دبیرواستاد مرد شغلشون روبزارن کنارچون شاگرد دختردارن؟؟؟؟ اسی ح ...

عزیزم من خودم امسال کنکوری بودم و میدونم که هر روز باید با مشاور باید در ارتباط بود و همه مسائل رو بهش گفت ، احتیاط شرط عقله