2777
2789
عنوان

نامزدم اسم یکی دیگه رو جای من گفت :))

| مشاهده متن کامل بحث + 2389 بازدید | 85 پست
اوه. چه سخت میگیری. شوهر من تو اول ازدواج یه کشتی چوبی اورد گفت اینو یادته برام خریدی. منم از خنده ت ...

این دیگه کی بوده خخخخخ .‌‌شوهر منم یه دفتر خاطره داشت دوست دخترش براش خاطره نوشته بود خخخخخ۸ بیشور نگهش داشته بود منم دفترو اتیش زدم 🤣🤣

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

باز تو خوبی من داشتم با نامزدم حرف میزدیم یهو بهم  گفت مصطفی😐

اسم دوست صمیمیشه

اسم من آیلا است بعدش گفت ببخشید انقدر توی بیمارستان صداش زدم ملکه ذهنم شده

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقدر شکاک اینطوری باشین تو زندگی اصلن احساس خوب بهتون دست نمیده ها 

بهش شک ندارم می‌دونم هیچ رابطه ای از اون لحاظ برقرار نمیکنه ، پا شو کج نمیزاره، ولی من از مشاور بودنش بدم میاد خیلی بدم میاد، چه لزومی داره مشاور دختر بشه؟ آخه مشاور بودن اینطوریه دانش آموز تموم حرفاشو درداشو میاد برای مشاورش توضیح میده و من از این رابطه بدم میاد. حق باهام نیس؟

🦥🤌🏻

اوه. چه سخت میگیری. شوهر من تو اول ازدواج یه کشتی چوبی اورد گفت اینو یادته برام خریدی. منم از خنده ت ...

😂😂😐🤦🏻‍♀️😂

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

من سر برگه امتحانی اسم دوستم رو نوشته بودم این ک چیزی نیس😐

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

من اولا ک دخترم ب دنیا اومده بود ی سره اشتباهی اسم دختر عمش رو صدا میکردم دیگ داشتم دیوانه میشدم پیش میاد حساس نباش

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

بهش شک ندارم می‌دونم هیچ رابطه ای از اون لحاظ برقرار نمیکنه ، پا شو کج نمیزاره، ولی من از مشاور بودن ...

چرا میخوای منو بزنی🤣🤣🤣برو یکی میزن تو گوششش بگو دیگه حق نداری مشاور دخترا بشی مفهوم شد 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

اره ممکنه اگه پیام داده باشه اسمش ببینه اشتباهی از ناخودآگاه اسمش بگه اگه شوهر قابل اعتماده باور کن اگه نه سابقه خراب داره شک کن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

درضمن گلم من خودمم مشاوره میدم کلا اسم ها یادم میره قاطی میکنم عوضی میگم عادیه انقدر که ذهنش مشغوله

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم