2777
2789
عنوان

نامزدم اسم یکی دیگه رو جای من گفت :))

| مشاهده متن کامل بحث + 2389 بازدید | 85 پست
دبیر و استاد صرفا کارش تدریسه و اوضاع اوکیه ( نامزدم مدرس زبانه ولی نمیدونم چرا مشاور هم شده) با معل ...

حق داری منم بدم میاد اینجوری

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم بدم میاد، یا من یا مشاوره ، اگه نمیتونی استفعا بدی منم میرم مشاور پسر میشم.

حرف نا معقولی بهش زدی 

فقط حساس ترش کردی؟ 

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین
بهش شک ندارم می‌دونم هیچ رابطه ای از اون لحاظ برقرار نمیکنه ، پا شو کج نمیزاره، ولی من از مشاور بودن ...

کاملا حق داری عزیزم ، هر طور میتونید منصرفشون کنید از این کار ، به نظر منم تبعات خوبی توی زندگیتون و همچنین افکار و اعصاب شما نداره ،خدایی نخواسته میتونه موجبات شک و سوظن رو فراهم کنه.

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱

خب همین، غلط کرده اینقدر باهاش ارتباط داشته که بخواد قاطی کنه و اسمش سر زبونش باشه😑😑 گفتم استعفا ب ...

باشه گلم هرجور راحتی ولی خیلی بزرگش نکن واقعا چیز خاصی نیس ک منم بعضی وقتا قاطی میکنم اسمارو 

خدایا خودت برام معجزه کن.
شوهر منم روزی هزار بار از دهنش در میره میگه رضا

خب باز پسره، این داره اسم دختر دیگه ای رو به من میگه☹️، اگه اسم همکارش مثلا زهرا باشه ، یهو بهتون بگه زهرا ، (اونم نه فامیلی) اسمممممم ، چقد حالتون بد میشه؟

🦥🤌🏻

حرف نا معقولی بهش زدی  فقط حساس ترش کردی؟

رو اینجور موارد که فامیلی همو صدا نزنن، اسم کوچیک باشه حساسم ، اونم مشاوره ای که دم ب دیقع بهم پیام میدن، شما بودی یهو همسرتون بهتون می‌گفت زهرا ، شک نمیکردی که چقد رابطه صمیمیه که اولا اسم کوچیک دوما اینقد تکرار شده که سر زبونشه

🦥🤌🏻

رو اینجور موارد که فامیلی همو صدا نزنن، اسم کوچیک باشه حساسم ، اونم مشاوره ای که دم ب دیقع بهم پیام ...

نه چون همسرم معمولا به اسم صدا میزنن 

مثلا مریم سمیه حدیثه 

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین