2777
2789
عنوان

پیام همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 54 پست

عزیزم من اکثر تاپیکاتو خوندم،خواهرانه بهت میگم با این مرد فقد خودتو پیر و دخترتو افسرده میکنی 

خیلی از بچهایی که پدر و مادری مث شما داشتن الان که بزرگ شدن میگفتم ای کاش بچه طلاق بودیم ولی این اوضاعمون نبود 

بنظرم ارزش موندن نداره 

داره به زبون بی زبونی میگه نمیخامت(با توجه به بقیه تاپیکات)

ازم ناراحت نشو میدونم از پیامم حس بدی گرفتی،ولی خب نظر خواستید منم سعی کردم باتوجه به بحثای قبلیتون نظر بدم 

موفق باشید

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر سبك زندگيت مثل منه سرد و بي عشق  من تو اين زندگي پير شدم ١ساله خواهر برادريم  همش ت ...

ما تنها محبتمون همون دوهفته یکبار رابطه ای هست که داریم،دیگه بجز اون حتی کنار همم نمیشینیم

خوب نمیره،یه بار رفت یه سری دارو دادن نخورد،همیشه تو قیافس ازشم میپرسم میگه من افسردم به تو مربوط نم ...

چند تا کتر برو و نامه بگیر که تایید کنن افسرده است بعد درخواست طلاق بده 

وکیل بگیر که دخترتو بهت بدن 

چون شاغلی اونم بیماره اتمالش هست که حضانت بچه رو به شما بدن

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
اصلا مشکل جدی نداریم،فقط من خیلی انرژیم زیاده و پرهیجانم اون مثل یخ میمونه،باورتون نمیشه قبل کرونام ...

ببین عزیزم داری میگی افسرده شده حتما یه دلیلی داره ریشه این افسردگی کجاست شاید همین افسردگی باعث شده فکرای منفی مثل جدایی بکنه سریع توام حرف طلاق نزن کمکش کن ببرش دکتر

عزیزم من اکثر تاپیکاتو خوندم،خواهرانه بهت میگم با این مرد فقد خودتو پیر و دخترتو افسرده میکنی  ...

نه عزیزم ناراحت نشدم،همسرم فقط بخاطر ابروش و حرف مردم با منه،چون طلاق رو شکست میدونه و حرف مردم خیلی براش با ارزش

از روابتطون ناراضیه ولی اسی واقعا جای امیدواری هست از فرستادن همین پیام معلومه قصدش درست کردنه نه جدایی ولی بیشتر از تو انتظار داره قدم برداری 

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 
ببین عزیزم داری میگی افسرده شده حتما یه دلیلی داره ریشه این افسردگی کجاست شاید همین افسردگی باعث شده ...

نه اون که اصلا راصی به طلاق نیست و میگه حرفشو نزن،پدرش تو نوجوانیش فوت کرده همش میگه بخاطر اون افسرده شدم،اما بنظرم بهانس

پس دیگه چه مرگشه خودش انتخابت کرده

بخدا خودش اومد باهام حرف زد چقد بی محلش کردم چقد جوابشو ندادم ولی ول کنم نبود اونموقع که میگفت منو دوس داره اما بعدش فهمیدم بخاطر فراموش کردن یکی دیگه بوده و اینکه بگه من زن بهتر از تو گرفتم

ولی بنطرم اون خیلی عاقلتر از من بوده