2777
2789
عنوان

پیام همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 54 پست

کاملا درکت میکنم من ۷ سال با مردی زندگی کردم که هیچ علاقه ای بهم نداشت و با وجود دو تا بچه طلاقم داد اما بعنوان زنی که جدا شدم اصلا طلاق رو بهت توصیه نمیکنم سعی کن بتونی زندگیت حفظ کنی تلاش کن برای رابطه ت با مشاور حرف بزن جواب نگرفتی با یه مشاور دیگه مشاور نشد روانشناس اون نشد روانپزشک اون نشد با خانواده ش یا کسی که حرفش براش ارزش داره خلاصه اینکه تلاش کن هیچی بهتر از داشتن یه خانواده خوب نیست سعی کن نگهش داری موفق باشی

بابا دلتنگتم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا خودش اومد باهام حرف زد چقد بی محلش کردم چقد جوابشو ندادم ولی ول کنم نبود اونموقع که میگفت منو د ...

درش عشق اوله

نمیتونه فراموشش کنه

باید بره مشاوره حتما

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
نه اون که اصلا راصی به طلاق نیست و میگه حرفشو نزن،پدرش تو نوجوانیش فوت کرده همش میگه بخاطر اون افسرد ...

بعید میدونم بابت اون موضوع الان افسرده بشه  ب فکر جدایی هم ک نیست پس چرا اون پیامو داده ؟ناراحتیش حتما یه دلیلی داره مثلا تو زندگی مشترک از چیزی ناراضیه؟سعی اینو بفهمی

بعید میدونم بابت اون موضوع الان افسرده بشه  ب فکر جدایی هم ک نیست پس چرا اون پیامو داده ؟ناراحت ...

نمیدونم چی ناراحتش میکنه، همه چیز زندگیمون خوبه ولی اون انگار دنبال بهانه واسه غصه خوردن

۳۴ سالمه،شغلم برنامه نویسه،درامدم خوبه،اون که قبلا دوسش داشته ازدواج کرده

عزیزم شغلت ک عالیه.برو شاید واقعا کسی بیاد تو زندگیت ک دوست داشته باشه.مگه چند سال دیگ میخایمزعمر کنیم.ی جوری راضیش کن بچتو بهت بده

نمیدونم چی ناراحتش میکنه، همه چیز زندگیمون خوبه ولی اون انگار دنبال بهانه واسه غصه خوردن

شاید همین  افسردگیش باعث میشه فکرای منفی هجوم بیاره سمتش دست خودش نیست که همش ناراحته اون الان ی بیماره ک نیاز ب کمک تو داره