2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بدم میاد از آدمایی که به زور میخوان دیگرانو شبیه خودشون کنن ماها برامون همه افریده های خدا عزی ...

برای من مهم نیست شما از من بدت بیاد ، من میگم حیوان جاش توی منزل نیست ، حیوان حیوان است و جاش بیرون منزل و انسان انسان است و پیشرفته تر زندگی میکنه 

از چند هزار سال پیش که کمتر نیستیم اون موقع هم محل زندگی خودشونو حیووناشونو جدا میکردن ولی الان این عصر هرچی اشتباه هست رو یا با تجمل یا با کلاس گذاشتن یا با عقب نیوفتادن از دیگران داره خوب نشون میده

استارتر ببخشید منظورم تو نیستی عزیزم امیدوارم خوب بشی 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
برای من مهم نیست شما از من بدت بیاد ، من میگم حیوان جاش توی منزل نیست ، حیوان حیوان است و جاش بیرون ...

خود دامپزشک به من گفت خرگوش هیچ بیماری منتقل نمیکنه به انسان🥺

خود دامپزشک به من گفت خرگوش هیچ بیماری منتقل نمیکنه به انسان🥺

نمیشه گفت دروغ گفته واقعا روی علم پزشکی که نتونست جلوی مرگ میلیون آدمو بگیره اعتباری هست ؟ 

زندگی سختو انتخاب نکنید ،، در عوض آرامشی دارید که دیگران ندارند 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
برای من مهم نیست شما از من بدت بیاد ، من میگم حیوان جاش توی منزل نیست ، حیوان حیوان است و جاش بیرون ...

شما که با انسان هم نمیتونی زیر یک سقف باشی معلوم الحالی

من دلیلی برای ادامه بحث نمیبینم

شما که با انسان هم نمیتونی زیر یک سقف باشی معلوم الحالی من دلیلی برای ادامه بحث نمیبینم

اون برای تاثیر حرف بود متفکر عزیز 

بهتر ، چون علمشو ندارید ادامه بدید 

شما که با انسان هم نمیتونی زیر یک سقف باشی معلوم الحالی من دلیلی برای ادامه بحث نمیبینم

منم با نظر ایشون موافقم 

حداقل ی مکان مناسب واسش در نظر بگیرن مث حیاط یا تراس یا جایی ب دور از خورد و خوراک و خاب خود

نتیجش میشه انواع بیماری ها...

بااحترام کاربری آقام.
چقدر بدم میاد از آدمایی که به زور میخوان دیگرانو شبیه خودشون کنن ماها برامون همه افریده های خدا عزی ...

تو آپارتمان !!؟؟حیوان جاش تو طبیعت نه کنار دست آدم رو تخت این لطف نیست ظلم به اون بدبختا

اون برای تاثیر حرف بود متفکر عزیز  بهتر ، چون علمشو ندارید ادامه بدید

شما مشخصه خیلی عالمید و از هزاران سال پیش تا الان رو کامل مطالعه و درک کردید و به این نتایج جذابی که گفتین رسیدین

شما مشخصه خیلی عالمید و از هزاران سال پیش تا الان رو کامل مطالعه و درک کردید و به این نتایج جذابی که ...

خواهش میکنم نظر لطفتونه 😅😅😅

مطالعه من کمترین نتیجه ش اینه که توی بدیهیات که زیاد احتیاج به تفکر نداره گیر نکردم الحمد لله 

منم با نظر ایشون موافقم  حداقل ی مکان مناسب واسش در نظر بگیرن مث حیاط یا تراس یا جایی ب دور از ...

من خودم حیوون خونگی ندارم چون فوبیا دارم

ولی دلیلی نمیشه به کسی که حیوون خونگی نگه میداره توهین کنم

بدم میاد که همه خودشون رو عقل کل فرض میکنن و به راحتی به هم نوع خودشون اهانت میکنن