2777
2789
الان من گفتم شما که توی آپارتمان داری زندگی میکنی حیوونو بیاری توی خونت؟

منظور شما حیوان خانگی بود منم جوابتون رو دادم حیوان خانگی نداریم همه موجودات حق آزادی دارن چه ویلایی چه آپارتمان 😐 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظور شما حیوان خانگی بود منم جوابتون رو دادم حیوان خانگی نداریم همه موجودات حق آزادی دارن چه ویلایی ...

شما پس کلا متوجه حرف من نشدی

من گفتم دلیلی نداره عقاید خودمونو زورکی به دیگران القا کنیم شما نمیپسندی حیوون توی خونه ات نیار دلیلی نداره به کسی که اینکارو میکنه توهین کنی

من اصلا به حیوون خونگی کاری ندارم

😘این بوس جایزه شما

😍😍😍😍 ولی حداقل شما بدون من نه به کسی توهین کردم نه هدفم توهین بود ولی با تغییر بحث راحت میشه تقصیرو گردن دیگری انداخت اگر به توهین باشه اوشون توهین کردن با نظر اولشون که گفتن من بدم میاد از آدمای اینجوری .. خب بدت بیاد عزیزم حقیقت که با حس شما عوض نمیشه 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
😍😍😍😍 ولی حداقل شما بدون من نه به کسی توهین کردم نه هدفم توهین بود ولی با تغییر بحث راحت میشه تقص ...

کلا خیلی ها یک سری حرف ها رو میشنون و تکرار میکنن خودشون فکر نمیکنن به درستی و غلطی اونکار  من داییم هم سگ داره همسایه هاشون گفتن سگ رو ببرید بعد ظرف سگ رو میارن تو ظرفشویی میشورن من اصلا تبم نمیگیره خونشون لب به چیزی بزنم  🤮