2777
2789
عنوان

خونریزی هفته۲۴

469 بازدید | 15 پست

سلام دوستان لطفا اگه کسی تجربه خونریزی دربارداری داره جواب بده هفته۱۹ لک بینی داشتم کم کم تبدیل به خونریزی شدید شده امروز رفتم تو۲۵ هفته ولی هرچی سونو واژینال و دکترمیرم هیچکس نمیدونه این خونریزی از کجاست فقط شیافت فرتیژست ۴۰۰ و آمپول پروژسترون۵۰۰ هفته ای میزنم جنینم سالمه ومشکلی نداره فقط  خونریزی دارم با وجود استراحت مطلق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم در طول  بارداریم لکه بینی زیاد داشتم البته خونریزی نبود ولی لکه هامم کم نبود... با استراحت نسبی درست میشد. خواستم بگم نگران نباش بچت هیچیش نمیشه و سالم بغلش میکنی

برای من سونو همش میزد هماتوم ساب کورنیوک به حجم ۲۰۰سی سی  هر دفعه یه حجمی داشت تا هفته ۳۰ادامه داشت که زایمان زودرس کردم قبلش همش میگفتم هماتوم و از جفت هست ولی بعدش مشخص شد که یه رگ از رحم خونریزی می‌کرده بعد سزارین دکتر فهمید 

لطفا حسود نباشیم
برای من سونو همش میزد هماتوم ساب کورنیوک به حجم ۲۰۰سی سی  هر دفعه یه حجمی داشت تا هفته ۳۰ادامه ...

عزیزم تو۳۰ هفته زایمان کردی بچه مشکلی براش پیش نیومد؟ خیلی نگران زایمان زودرسم آمپول بتامتازونم گفتن زودتراز هفته۳۲ زده نمیشه