2777
2789
وااااای چرا بعضا چک می زند خیلی بده

اره 

خالم بهم گف چون اون لحظه شک بدی به ادم وارد میشه اونو میزنن ازون شک بیاد بیرون ولی الان دیگ تو مدارس به خو بچه ها میگنو و بچه هارو اماده میکنن

🖤💛دکتری ندیدم که درداموبفهمه 💛🖤شبی نبود بگم بره صب قشنگه :))💛🖤
اخی  من اصلا دوست ندازم دخترم اینطوری بشه

یکی از دوستام چند وقت پیش زنگ زد بهم گفت نفس سلینا پریود شده همچین نگران بود دخترش ۱۴ سالشه 

بهش گفتم پایه ای فردا یه جشن بگیریم به دو سه تا از بچه ها هم بگو با دوتا از دوستای صمیمیش 

یه کیک سفارش دادیم با عنوان دخترم ورودت به مرحله جدید زندگیت مبارک 

بعد از ظهر شش هفت نفر بودیم چقدر زدیم و رقصیدیم و خوش گذشت شبش بهم پیام داد سلینا موقع خواب گفته مامان دیگه هیچ حس بدی ندارم و گریه ام نمیاد دیگه 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر گریه کردم یادم میاد بهم میریزم  مامانم اصلا باهام درموردش صحبتی نکرده بود با دوستام صحبت ...

دقیقا همین منم سخت بود برام نمیدونم چرا برای مامانم سخت تربود،سوتین و هم برام نمیخرید فک میکرد هنوز بچه ام.من دوران سختی گذروندم ولی اجازه ندادم خواهرام مشکلات منو تجربه کنن

اخی عفونت نگرفتی خدایی نکردع چون پارچس

نه یه عالمه پارچه نخی داشتم داعما میشستم ولی تو مدرسه خیلی خیلی سختم بود.مامانمم براش سوال نمیشد این پارچه ها رو من میخوام چه کنم😐 ماها برا من اینجوری گذشت

دقیقا همین منم سخت بود برام نمیدونم چرا برای مامانم سخت تربود،سوتین و هم برام نمیخرید فک میکرد هنوز ...

واقعا نمیدونم چرا خجالتی بودم در این حد 

کلا دختر آروم و خجالتی بودم 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

واقعا نمیدونم چرا خجالتی بودم در این حد  کلا دختر آروم و خجالتی بودم

منم بودم اما فکر میکنم دلیل نمیشد مادرم کوتاهی کنه.ایشون باید درمورد این مساعل بامن حرف میزد وکمکم میکرد

واای عزیزم چقدر خوب خیلی خوبه اینطوری

این روزا اگه میدونید قراره این اتفاق براش بیفته بعضی وقتا یه عصرونه آماده کن و باهاش نم نم صحبت کن یه بسته پد و یدونه کیف پد هم بخر و کادو کن و از الان بهش بده تا همیشه داشته باشه و اگه شما هم یه وقت کنارش نبودید دلهره و استرس نداشتن پد و نداشته باشه 

و پریود که شد براش سنگ تموم بزار 

چرا برای ختنه سوری پسرها دنگ و فنگ راه میندازن ولی برای خانم شدن دخترا اون و تو هزار پستو قایم میکنن 

به دخترت بها بده

منم بودم اما فکر میکنم دلیل نمیشد مادرم کوتاهی کنه.ایشون باید درمورد این مساعل بامن حرف میزد وکمکم م ...

بله درسته مادرانمون هم کوتاهی میکردن 

البته بعد از چند وقت مادرم باهام صحبت کرد ولی کاش قبل از همه و قبل از اون اتفاق باهام صحبت میکرد 

این روزا اگه میدونید قراره این اتفاق براش بیفته بعضی وقتا یه عصرونه آماده کن و باهاش نم نم صحبت کن ی ...

بله حتما واسش این کارو می کنم ولی فکر می کنم زیادی زوده که بهش بگم

بله حتما واسش این کارو می کنم ولی فکر می کنم زیادی زوده که بهش بگم

چند سالشه؟