2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر گریه کردم یادم میاد بهم میریزم 

مامانم اصلا باهام درموردش صحبتی نکرده بود با دوستام صحبت میگردم ولی اون لحظه خیلی خیلی ترسیدم 

یه خجالت و شرم بیجایی داشتیم منو و مامانم از هم 

هیچ وقت نمیزارم دخترم تجربه اش کنه 

......🤍

مهمونی بودم 

فک کنمم از بس پریدم بالا پایین پریود شدم😂

۱۴ سالم بود 

اومدم با گریه به خالم نشون دادم اونم یه چک زد بهم ولی اروم منم ازنجوری بودم که برا چی میزنی خو 🥲 

توروخدا اینکارو با دختراتون نکنید😑

🖤💛دکتری ندیدم که درداموبفهمه 💛🖤شبی نبود بگم بره صب قشنگه :))💛🖤
مامانم بهم گفت دخترم حقیقت تلخه😂😂😂

😂🏃

شرف المکانِ بالمکین 🧡💎من آینه تو هم رفیقـ دوستان گرامی هرگونه تاپیک درمورد سحر جادو رمال دعانویس فال و .....و خشونت های خانگی و به تمسخر گرفتن کاربران رو ببینم ،خیلی شیـک صاحب تاپیک رو مورد عنایت قرار میدم. با تشکر💔
اخی  من اصلا دوست ندازم دخترم اینطوری بشه

اگه بگی اروم اروم بش ولی طوری نترسه واقعا اونموقع هم راحت میشه براش

🖤💛دکتری ندیدم که درداموبفهمه 💛🖤شبی نبود بگم بره صب قشنگه :))💛🖤

مدرسه بچه ها گفتن،خیلی سخت گذشت چون مامانم اصلا هیچی نگفت.پد هم نداشتم ونمبخریدم روم نمیشد.

من با پارچه های نخی و هزار بدبختی میگذروندم چون خجالت میکشیدم بگم،لابد مامانمم فکر کرده وقتش نشده بنابراین اصلا درموردش حرفی نمیزد.خیلی سخت بود

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤