میتونی سفید و رنگ چوب ترکیبی برداری ی مدلایی هس مثلا میزتیوی سفیده کشوهاش رنگ چوب یا میز ناهارخوری و جلومبلیا سفیدن پایه هاش رنگ چوبن اونم باحال میشه
کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
اتفاقا الان دو رنگ خیلی مده ولی متاسفانه همسرم دوست نداره
آها حیف شد پس چون فضای خونه رو گرم میکنه
کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
منظورم از دیگران همسرمه😄😄میخوام اونم راضی باشه ...به نظر شما حالا کدوم بهتره
اهان همسرتون بحثش جداست😁
والا آیینه ای ها زیباییه خاصی دارن اما به همون اندازه نگهداری ازشون سخته چون جای لک و گردو خاک روشون کاملا مشخصه و از طرفی امکان داره تا دوسه سال کامل از مد بیافتن اگر میتونید عوض کنید تو نگهداریش مشکلی ندارید که اوکیه 😁
برای خرید میز تلویزیون، من کارای شرکتی رو بیشتر دوس دارم. خودم از آریامون یه میز تلویزیون مدرن خریدم و خیلی خوشحالم از این انتخاب. قیمتهاش مناسبه و کیفیت محصولاتش واقعاً خوبه. خرید ازشون راحت و بدون دردسر بود.