2777
2789
عنوان

میز تی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 37 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماله من کنسول و آیینش، میز tv سفید قهوه ایه 

پایه های مبل و ساعت ام قهوه ای.شیکم هست نه دلو نمیزنه 

اما بستگی داره شما چه سبکی بپسندید به نظرم همه رنگا قشنگن اما به شرطی که همه با هم ست باشن و هم خوانی داشته باشن 

چوب میخوام گلم

دختر عمم همممه خونشو کرد اونجوری توسی و فلزی: بوفه و جلومبلی و کنسول و میز تی وی و ناهاخوری و تخت و میز آرایش، حتی مبل و فرش و روتختیشم اون رنگیه😑

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
کنسول چی عزیزم میخوام ست باشه 

من کنسول نکرفتم مونده باز به اون چی که دلت میخواد هر گسی سلیقه و پسندش فرق میکنه بنظرم برو مغازه هارو نگاه کن بلاخره یجا اونی که پسندته پیدا میکنی

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
دختر عمم همممه خونشو کرد اونجوری توسی و فلزی: بوفه و جلومبلی و کنسول و میز تی وی و ناهاخوری و تخت و ...

نه اون جوری دوست ندارم چوب میخوام ولی تو انتخاب رنگ دودلم

خدایا هزاران بار شکرت
نه اون جوری دوست ندارم چوب میخوام ولی تو انتخاب رنگ دودلم

من ک سفید گرفتم چهارسالم هس دلمو نزده : میز تیوی و جلومبلی و جاکفشی و سرویس خواب ، مبلامم نسکافه ای رووووشن مایل به کرمه خیلی راضیم 

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️

ولی عکسایی که شما فرستادی هرکدوم یه جور خوشگلن 

چیزی ک خودت بیشتر میپسندی رو انتخاب کن و سعی کن نظره دیگران روی نظر و انتخابت تاثیر نزاره چون اگه بهترین رو هم بگیری یکی هست که نظرش فرق داره و اونوقت اذیت میشی