2777
2789
عنوان

دلم گرفته

83 بازدید | 15 پست

خیلی از انجام کار های خونه بدم میاد یعنی واقعا از انجامشان حالم به هم می خوره 

دخترم

داشتم فک می کردم از دواج کنم چی کار کنم

اگه هیچ وقت ازدواج نکنم تنها میشم

از بچگی انجام کاره خونه برام عذاب آور بود 

همیشه می گفتم اگه یه روز ازدواج کنم میرم سره کار با پولش خدمتکار میگیرم اگه کل حقوقم بدم به خدمتکار  مثل این می مونه که خونه دار بشم اگر هم حقوق ام بیشتر از دستمزد خدمتکار باشه که اتفاقا شوهرم خوش حال میشه بدم سره کار چون اندازه ای که حقوقم بیشتر از پول خدمتکار باشه کمک خرجه  خونم یه خانم خونه. دار که کمک خرج  خونه نیست

ولی حالا با خودم میگم همه ی که منطق من براشون قابل قبول نیست حتی اگه حقوقم ۱۰ برابر خدمتکار باشه خواهرشوهر و جاری و مادرشوهر و زن داداش و........... همه میزنن تو سرم که خودم کارای خونم نمی کنم یا اینکه چه قدر ول خرجم که خدمتکار گرفتم و این حرفا

در حالی که اگه من درآمدم از حقوق خدمتکار بیشتر باشه کمک خرج خونم یعنی از یه خانم خونه دار هم مفید ترم

ولی منطق من برای بقیه قابل قبول نیست که 

همه فقط به پولی نگا می کنن که خرج میشه کاری ندارن در قبالش  چه قدر در میاری که

حتی اگه بیشتر از اون چیزی که خرج می کنی در بیاری فقط به پولی که خرج کردی نگا می کنن و محکوم میشی به ولخرجی 

خب منم نظرم همینه فقط باید با کسی ازدواج کنی که دوست داشته باشه حرف بقیه مهم نباشه براش

ازدواج ک نوکری نیست ازدواج یعنی ینفرو برای ادامه راه زندگی انتخاب میکنی تنها نمونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب منم نظرم همینه فقط باید با کسی ازدواج کنی که دوست داشته باشه حرف بقیه مهم نباشه براش ازدواج ک نو ...

من می گم اگه حقوقم با خدمتکار ه برابر باشه مثل این می مونه که خونه دار باشم 

اگرم بیشتر باشه که اتفاقا از اینکه خونه دار باشم به لحاظ اقتصادی بهتره

ولی همه فقط به پولی خرج میشه نگا می کنن کاری به پولی که در میارن ندارن

یعنی من اگه حقوقم از خدمتکار ه بیشتر باشه از لحاظ اقتصادی برا بهتره 

ولی همه فقط به پولی که خرج میشه توجه می کنن

اردواج کردی؟ چرا اتقد بقیه برات مهمن؟!

نه ازدواج نکردم 

بقیه قبلا برام مهم نبود ولی به این نتیجه رسیدم 

حرف بقیه تاثیر خودش رو می ذاره آخرش هر طور که باشه

مخصوصا اگه نسبت نزدیک باشه مثلا مادرشوهر یا خواهر شوهر در گوش شوهرت حرف بزنن

اول بزار ازدواج کنی بعد راجبس با همسرت ب توافق برس

آخه الان عمه خودم با بدبختی رادیولوژی خونده بهش کار پیش نهاد شده ماهانه ۱۰ تومن بعد قبول نکرده چون شوهرش به تمیزی خونه خیلی حساسه اگه بده سره کار نمی تونه 

بعد من بهش میگم خب برو سره کار خدمتکار بگیر 

من مامان دوستم گرفته بود ماهی ۳ تومن می داد 

اگه این کار بکنی ماهی ۷ تومن برات می مونه

ولی اگه نری سره کار ماهی ۰ تومن 

یعنی خونه دار بودن نسبت به اینکه بدی سره کار و خدمتکار بگیری ماهی ۷ تومن به ضرر هست

بعد میگه نمیشه که اون جوری همه میگن ماهی سه تومن میده که کار نکنه همه میگن مکه چه قدر پول دارن  که کلفت گرفتن بی خیال کار رو رد می کنم

آخه الان عمه خودم با بدبختی رادیولوژی خونده بهش کار پیش نهاد شده ماهانه ۱۰ تومن بعد قبول نکرده چون ش ...

اسی چند سالته ؟

بعد این حرفو باید بزاری خودت که ازدواج کردی با همسر خودت ب توافق برسی شوهر عمت ک قرار نییت با تو ازدواج کنه یا هنه ک شوهر عمه تو نیستن 

اسی چند سالته ؟ بعد این حرفو باید بزاری خودت که ازدواج کردی با همسر خودت ب توافق برسی شوهر عمت ک قر ...

کاری به شوهر عمه ام نداشت عمه ام خودش قبول نکرد

بعد حرفه من اینه که اگه عمه ام می رفت سره کار و خدمت کار می گ فت ۷ ملیون به نفع اش بود

ولی گفت باید خونه دار باشم چون اون جوری همه میگن ولخرجه