2777
2789
عنوان

کرم روشن کننده و اب رسان شیرگاو

144682 بازدید | 30 پست

سلام کسی تاحالا استفاده کرده؟ خوبه؟ 

من امروز خاستم ی کرم ابرسان خوب قبلا استفاده میکردم از اون بخرم فروشنده گفت ک اینو اینبار ببر استفاده کن خیلی فروش داره و راضین ازش..

ازش استفادع کردم دیدم توش رنگ داره خودش یعنی مثل کرم روی انگشتام و صورتمو سفید کرد:/

اگ کسی استفاده کرده بگه اینکه رنگیه بد نیست واسه پوست؟ اینکه میگه هم ابرسانه هم روشن کننده یوقت لایه بردار نداره؟ یا اصلا ممکنه اینکه میگه روشن کنندس همین رنگی ک توشه باعث شده بقیه فکر کنن پوستشونو روشن کرده

تعریفشو خیلیی شنیدم

روی پوستم میزنی اولش دون دون سفید میشه مث قطرات اب ولی ابرسانی خیلی خوبی داره

من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعریفشو خیلیی شنیدم روی پوستم میزنی اولش دون دون سفید میشه مث قطرات اب ولی ابرسانی خیلی خوبی داره

این ک من دارم انگار خشکه اصلا:/ منم پوستم خشکه خودش .. نمیدونم کاش خراب نکنه پوستمو

چطور بود کرمه منم میخوام بگیرم ؟

افتضاح بنطر من پوستم خشکهههه بعد نیم ساعت یهو توی این منافذ ریییییز رییییز پوستم میره میمونه بقیه جاهاش محو میشه! بلحاظ ظاهریش میگم .. وگرنه کیفیتشو نمیدونم باید ی مدت بزنم بعدا دوباره بپرس بگم بهت

افتضاح بنطر من پوستم خشکهههه بعد نیم ساعت یهو توی این منافذ ریییییز رییییز پوستم میره میمونه بقیه جا ...

اهان ..ممنون جواب دادین دوست عزیز..نکنه عین شیر گاو یاهمون ماست ایناست 😂

خدایا شکرت🙏
وااااای من با ی تاپیک دیگه اشتباه گرفتم اون کرم شیر گاو خیلی معمولی و چرته ی ابرسان بهتر بگیر

منم سفارش دادم خیلی تعریفشو شنیدم    یعنی حتی به عنوان نرم کننده هم عمل نکرد؟؟؟؟؟؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

یه کرم دیگه به اسم بیاض الثلج هم تبلیغ میکنن او چجوریه  واقعا سفید میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه سفید کننده خوب معرفی کنید بدون عوارض    ممنون

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
یه کرم دیگه به اسم بیاض الثلج هم تبلیغ میکنن او چجوریه  واقعا سفید میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه سفید کننده ...

من دارمش از بازار خریدم  سفیدش رو اصلا بلد نیستم چطور استفاده کنم  ولی صورتیش  برای گونه و لب عالیه یک لایه خییلی نازک برمیداری و گوناهات توش پاساژ میدی  صورتی طبیعی میشن البته بدون کرم پودر قشنگ جواب میده 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
من دارمش از بازار خریدم  سفیدش رو اصلا بلد نیستم چطور استفاده کنم  ولی صورتیش  برای گ ...

ولی مثل رنگ میمونه  انگشتارو هم رنگی میکنی    بشوری میره

ولی مثل رنگ میمونه  انگشتارو هم رنگی میکنی    بشوری میره

زیاد جالب نیستن

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
زیاد جالب نیستن

قبلش که گفتین عالیه   چجوریه این نتیجه رسیدیم که زیاد جالب نیستن        من الان بعد چند روز استفاده صورتم شروع به جوش زدن کرد