2777
2789

سلام

من شنیدم لباس سایز صفر تا یک ماه و نهایت چهل روز اندازه بچه معمولیه نمیدونم درسته یا نه

حالا خواستم بپرسم برای بچه لباس صفرشو چی بخرم؟ هم تو بیمارستان هم تو خونه

سرهمی بگیرم بدرد میخوره؟ زود کوچیک نمیشه؟ چون سایز صفرا اکثرا جورابدارن

و یا تکه ای بردارم

خودم سرهمی بیشتر دوست دارم اما شنیدم بشدت زود کوچک میشه

دو دست لباس سایز صفر کافیه؟

دلم میخواد لباس خیلی جنس خوب و گرون بخرم که اولین لباسش شیک و قشنگ باشه اما خب دلمم نمیاد میگم زود کوچک بشه حیفه

معمولیام که زیاد خوشگل نیستن برای تو عکسایی که دفعه اول ازش میگیریم و همه میخوان ببینن

شما برای بچه هاتون سایز صفر چیا خریدین و چه مارکی؟

🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرهمی دکمه دار بگیر - کلاه و دستکش بگیر - ۲ الی ۳ دست کافیه چون بچه زود بزرگ میشه - زیاد نمیخواد هزینه کنید چون کوچیک میشن- مارک نگیر 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
اونی که تو بیمارستان قراره تنش کنن رو خیلی خاص بردار.سرهمی زود کوچیک میشه اما قیمت مناسب زیاد هست.صف ...

تو بیمارستان که بچه رو نمیشورن لباس کثیف نمیشه؟

یکی بهم گفت لباسی که بار اول قراره تنش کنن رو معمولی بگیر بعد تو خونه عوضش کن

نمیدونم چکار کنم

🌷

عزیزم من برا بچم سرهمی سایز یک گرفتم فقط یه هفته اول اندازش بود به نظرم دوسه دست تیکه ای سایز صفر بگیر بقیه رو یک و دو سرهمی هم خواستی بگیری سایز صفر نگیر یک یا دو بگیر همیشه سعی کن سرهمی ک میگیری یه سایز بزرگتر از لباسای تیکه ای باشه البته بستگی به وزن نوزاد هم داره

گلم کلا باید ده تا شلوار و پیرهن خونگی معمولی بگیری براش جدا حالا از بیرونی و بیمارستان چون خیلی زود ...

ده تاااا برای چهل روز؟

زیاد نیست؟

هر کس یه نظری داره یکی از اقوام با اینکه بچه ش معمولی بود میگفت بچه م فقط تا دو هفته سایز صفر پوشیده فقط یک دست سایز صفر خریده بود میگفت میشستم تا خشک شه سایز یکشو تنش میکردم

گیج شدم واقعا

🌷

من برا بچم فقط یه سرهمی سایز صفر گرفتم ک یه بار پوشید همون دوسه روز اول ولی کوچیکش بود یکم دیگه نپوشید سرهمی کم بگیر و بدون جوراب چون خیلی زود کوچیک میشه زیردکمه زیاد بگیر به کارت میاد با لباس تیکه ای

عزیزم من برا بچم سرهمی سایز یک گرفتم فقط یه هفته اول اندازش بود به نظرم دوسه دست تیکه ای سایز صفر بگ ...

اتفاقا یه سرهمی سایز یک گرفتم

اما این سرهمیای سایز صفرمادر کر رو که میبینم خیلی تحریک میشم ازوناهم بخرم البته جوراب ندارن

ولی روشون نوشته ۳.۵تا ۵ کیلو

یعنی این سرهمی سایز یکشو تو نوزادیشم میتونه بپوشه؟

🌷
من برا بچم فقط یه سرهمی سایز صفر گرفتم ک یه بار پوشید همون دوسه روز اول ولی کوچیکش بود یکم دیگه نپوش ...

یه سرهمی سایز یک گرفتم جورابداره

بنظر شما برم عوضش کنم دو بخرم یا بذارم باشه تو نوزادی استفاده میشه؟

🌷
ده تاااا برای چهل روز؟ زیاد نیست؟ هر کس یه نظری داره یکی از اقوام با اینکه بچه ش معمولی بود میگفت ...

گلم بچه زود کثیف میکنه مثلا شیر میدی زودی عاروق میزنه بالا میاره میریزه رو پیرهنش هر س ساعت ی بارم فک کنم بخاد شیر بدی بعد تو میتونی دو دست لباس داشته باشی تنها ؟ و ایا وقت میکنی روزی سه چهار بار بری زود بشوری ؟؟ من بچه اولمه مامانم چهار تا بزرگ کرد با توجه به تجربه اون و اینکه دور و اطرافیانم دیدم خرید کردم . لباسها خیلی زود کوچیک میشن برا همین من همه رو سایز صفر نخریدم چون باتوجه به سونو پسرم احتمالا تپلی باشه پس هم سایز سفر یکی دو دست گرفتم و سایز یک بیشتر سایز دو هم گرفتم معمولی تا برای چهل روزش . همه لباسات صفر نگیر ک کوچیک میشن