2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 35 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کرونا پشم ها؟؟؟ 

نگرفتی بفهمی چ دردیه ک

من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟
خب ب هرحال چه محرم چه صفر هردوش گناهه 

منظورم همین بود که الان اسی بگه بعد محرم بازم همه جا معمولا دوماه عروسی نمیگیرن تا بعد صفر 

حالا ازینا بگذریم اسی برو جاری و برادرشوهرت دلشون میشکنه بعدا یه مهمونی چیزی گرفتی باز اونا نمیان

خب ب هرحال چه محرم چه صفر هردوش گناهه 

عزیزم کجا نوشته گناهه؟؟؟!عروسی وسط محرمو صفر هیچ اشکالی نداره هیچ گناهی هم نیست..علت این هم که مرسومه نگیریم پخش موزیکو رقصو اوازه که میگن درست نیست وسط محرم...که اونم در هر صورت طبق نظر علما چه تو محرم چه غیر محرم گناهه!(که البته من گناه بودنشو قبول ندارم ولی خواستم توضیح بدم که این جور مسائل درهرصورت اگه بخوایم طبق نظر اونا پیش بریم گناهه)

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏
شاید مسلمون نیستن 🤔

والا بخدااا از خدا نمبترسید.. بخدا چوب خدا صدا نداره هاااا زندگی زهر میشه توروخدا حرمت بزارید .... وایسید محرم تموم شه خوب حالا چ عجله ایع

هرجور میل خودت هست همان باش 🥰🥰👌

اینا همونایین که اعتقاد دارن کرونا فریب قرن

تو این اوضاع فاجعه بار چجوری جرات میکنن اخه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

خیلی ببخشید عذر میخوام

ما اسممون مسلمونه شیعه ایم.اما کو تو رفتارمون اخلاقمون.کجاست این شیعه بودن.فامیل داریم قسم میخورد خارج کار میکرد گفت شیعه نبودن اما بیا اعتقادشون ب خدا رو ببین کارهاشون نمازهای سر وقتشون کمک به همنوع وخیلی چیزای دیگه

خیلی ببخشید عذر میخوام ما اسممون مسلمونه شیعه ایم.اما کو تو رفتارمون اخلاقمون.کجاست این شیعه بودن.ف ...

دقیقا منم همش دارم به این چیزا فکر میکنم، چرا ماها که مسلمونیم به هم رحم نداریم، چرا حق الناس برامون مهم نیست

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️