2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 35 پست
نمیدونم اما حق به گردنشونه تک تک این آدما باید ب فکر بقیه باشن حتی خوده من

صددرصد حق به گردنشون هست

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم واقعا موندم 

به نظر من همه مشکلاتمون اینه فکر نمیکنیم، عمق دین رو پیدا نکردیم. 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

ببخشید دوستان عروسی برادر شوهرم قرار بود خرداد بر گذار بشه به خاطر  فوت یکی از فایلهای عروس عقب  افتاد الان درست محرم ساز موسیقی نیست  بعد کسی دعوت نمیکنند خانواده شوهر وخانواده عروس

عزیزم کجا نوشته گناهه؟؟؟!عروسی وسط محرمو صفر هیچ اشکالی نداره هیچ گناهی هم نیست..علت این هم که مرسوم ...

منظورم ازگناه بودن این نیست که نمیشه ازدواج کرد میشه رفت سرخونه زندگی یا عقد کرد درسته !!ولی استارتر دارن میگن عروسی میخوان بگیرن و دعوت کردن عروسی گرفتن با دعوتی و بزن‌وبرقص تواین ماها گناهه خب

منظورم ازگناه بودن این نیست که نمیشه ازدواج کرد میشه رفت سرخونه زندگی یا عقد کرد درسته !!ولی استارتر ...

عزیزم من منظور شمارو فهمیدم ولی درکل چیزی که تو فرهنگهامون از گناه کردن یا نکردن باب شده خیلی با اصلش فرق داره...منم از اون لحاط گفتم که چیزی که ما میگیم اصلا واقعی نیس...

عروسی گرفتن به معنای ولیمه دادن و دور هم جمع کردن فامیل و یه غدا دادن چه ناهار و شام ...این تو محرم هیچ ایرادی نداره ...تازه بخاطر تاخیر ننداختن تو همچین مراسم مبارکی خوبم هست...

بزنو بکوب هم از نظر کسانی که فتوای گناه و حرامو حلال میدن در هر هر حال گناهه چه تو محرم باشه چه تو هر ماه دیگه ای ...

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏