2777
2789
عنوان

رژیم اب 😄

249 بازدید | 16 پست

سلام کسی اطلاعاتی داره من امروز روز چهارممه میخواستم ببینم چقدر وزن کم میشه

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥

ببخشید یه توضیح میدی؟ یعنی رژیم میگیرید فقط اب میخورید؟ یا رژیم میگیرید اصلا اب نمیخورید؟

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

روزی چند لیوان؟ دیگه هیچی نمیخوری😬

هروقت گرسنه میشم میخورم هروقتم ضعف کزدم عسل میخورم

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥
ببخشید یه توضیح میدی؟ یعنی رژیم میگیرید فقط اب میخورید؟ یا رژیم میگیرید اصلا اب نمیخورید؟

فقط اب میخورم.وقتایی ک ضعف کردم هم ی قاشق عسل 

مثلا چن لیوان

میگن روزی ی کیلوکم میشه البته بیشار برای سم زدایی بدن ایه قران و کتابشم هست 

میگن روزی ی کیلوکم میشه البته بیشار برای سم زدایی بدن ایه قران و کتابشم هست 

اع چ جالب منم روزی10لیوان اب میخورم اما در کنار رژیمم 

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻
فقط اب میخورم.وقتایی ک ضعف کردم هم ی قاشق عسل 

تا چند روز؟ غش نمیکنید؟

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
تا چند روز؟ غش نمیکنید؟

فعلا ک غش نکردم🤣 هفت روزش هم هست چهل روزش هم ولی میگن قانونش اینه ببینی زبونت قرمز میشه اونوقت باید رژیمو قطع کنی 

تا چند روز؟ غش نمیکنید؟

1ـ مصرف آب؛ هر ساعت بيداری، در تابستان، 1 ليوان و در زمستان بيش از نصف ليوان ـ جرعه جرعه ـ بنوشيد. يک بار آب جوشيده ی سرد شده،ويک بار آب معمولی.

آب درمانی پنج دوره دارد:

1ـ 6 روز اوّل، سخت ترين دوران رژيم است که خون از مواد کهنه پاک مي‌شود و بدن در تحولی تازه است.

2ـ 6 تا 12، چرک‌ها و کليسيم اضافی و غيره قابل جذب از بدن، برطرف، شوره ی سر به کلّي و زخم معده و ريزش مو نمی ماند.

3ـ 12 تا 21، قلب و عروق، پاک مي‌شود.

4ـ 21 تا 30، راحت ترين روزهای درمان است و پاکسازی‌ها از هر سو، ادامه دارد.

5ـ 30 تا 40، ( و نهايتاً 45)، آخرين پس مانده های هر نوع عوامل بيماری زا، از بدن ريخته مي‌شود + تنفّر از غذا