2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدش هم همونطوری دیگه....
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
عزیزم به نظر من جلوی بچه ها ابراز محبت کردن خیلی هم خوبه مثلا پیشونی یا گونه هم رو ماچ کنن یا همدیگه رو نوازش کنن اینجوری اون بچه هم ابراز محبت رو یاد میگیره
اما کارهایی که نشونه زناشویی داشته باشه ممنوع و فقط توی اتاق خوابه . ضمنا به نظر من مادر نه باید خیلی خودشو از بچه بپوشونه نه خیلی باز بگرده مثلا یه دامن تا زانو و یه تاپ که خیلی باز نباشه مناسبه
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
من بچه ندارم ولی مامان بابای خودم از وقتی یادمه همش عشقولانه بودن..هنوزم با اینکه سنی ازشون گذشته همونطوری عشقولانن
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
عزیزم من هنوز بچه ندارم..ولی من و همسری معتقدیم تا حد متعادل باید عشق رو جلو بچه ابراز کرد مثل بوسه های محبت آمیز و در آغوش گرفتنهای دوستانه چون به کودک عشق و محبت رو آموزش میده...فقط روابط جنسی رو در اتاقی که بچه هست نباید انجام داد چون حرامه...
خدایا..تنهامون نزار...بلند میشیم به امید تو.