2777
2789
عنوان

کمک😭

172 بازدید | 17 پست

کمک کنیننن بگیننن کدوم برممم😭

تعداد رای : 26
نظرسنجی
رشته تجربی مدارس عادی
12
46%
رشته حسابداری نمونه دولتی
14
53%

دومی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی بخون عزیزم زیاد بخون چند سال یسری چیزا رو نادیده بگیر و فقط تلاش کن تو موسسه هایی که آزمون میگیرن شرکت کن رقابت کن ایشاللا موفق باشی 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
اونی که بهش علاقه داری

به هیشکدوم علاقه ندارم😐😭اصننن به هیچ رشته ای علاقه ندارم درسم خوبه ولی میدونم اگه برم تجربی سه سال عمرمو هدر دادم ی جوراییم اطرافیانم منو از تجربی ترسوندن ک ازش بدم اومده

دومی

واقعا نمیدونمم چیکار کنم ابجیم رشتش تجربی بود دانشگاه حسابداری خوند مبگن بدرد نمبخوره ولی خودم از تجربی بدم مباد انگار میترسم یا اینکه عمرمو میخام هدر بدم سه سال الکی بخونم 

امسال دهمی نه؟

هم سنیم...من خودم می‌خوام برم انسانی و خداروشکر نمونه فرهنگ قبول شدم ( به مدرسه های نمونه دولتی که فقط برای رشته انسانی هست میگن نمونه فرهنگ )

خب حالا بگو کدوم شهری و در آینده دوست داری شاغل بشی؟ اگه آره چه شغلی؟

🌸 اللهم عجل لولیک الفرج 🌸
به هیشکدوم علاقه ندارم😐😭اصننن به هیچ رشته ای علاقه ندارم درسم خوبه ولی میدونم اگه برم تجربی سه سال ...

اخ اخ می دونم سردر گمی تو این سن چجوریه ولی بشین قشنگ فکر کن دوست داری شغل آیندت چی باشه توی رویاهات خودتو توی چه شغلی میبینی؟ 

من اشتباه شمارو کردم از دیگران نظر خواستم رشته دانشگاهیم رشته ای که هیچ ربطی بهم نداره به خاطر همین اصلا توش موفق نبودم 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
امسال دهمی نه؟ ه م سنیم...من خودم می‌خوام برم انسانی و خداروشکر نمونه فرهنگ قبول شدم ( به مدرسه ه ...

اره دهمم امسال

به میکاپ و گریموری و ادیت و اینا خیلی علاقه دارم امروز ورکشاپ میکاپ ثبت نام کردم

موفق باشی عزیزم😍

من برای نمونه دولتی اولویتمو زده بودم فتوگرافیک بعد نظرم عوض شد که برم تجربی برا همبن حتی یک کلمه هم چیزی نخوندم  چون اگ میخوندم خوب میدادم ازمدن رو هم نمیشد تجربی چون فتوگرافیک زده بودم فقط برا ازمون ریاضیارو جواب دادم حتی وقتی جواب نمونه دولتی اومد جوابشم نگا نکردم😐الان دیدم برام پیام اومده ک حسابداری قبول شدم 

نمیدونم چیکار کنم واقعنن

از شیرازم تو چی؟

اخ اخ می دونم سردر گمی تو این سن چجوریه ولی بشین قشنگ فکر کن دوست داری شغل آیندت چی باشه توی رویاهات ...

درواقع چیزی که من دوس دارم‌‌(میکاپ و ادبت و گریموری) تو هیچ رشته ای نیست فقط توی دانشگاه گریموری هست که اونم فقط دوتا دانشگاه تو کشور هست ک داره اونم بکبش تهرانه یکی دیگش فک کنم مشهد بود

اره دهمم امسال به میکاپ و گریموری و ادیت و اینا خیلی علاقه دارم امروز ورکشاپ میکاپ ثبت نام کردم مو ...

ممنون🥰

خب چرا نمیری هنرستان؟! به قول خودت میخوای سه سال بری رشته ای که علاقه ای بهش نداری...نمی‌دونم والا نمی‌خوام اشتباهی راهنماییت کنم ولی به نظرم اگه بری دنبال علاقت بهتره

من مشهدم...شیراز تا حالا یک بار اومدم شهر قشنگ و خوبی به نظر میاد😍

🌸 اللهم عجل لولیک الفرج 🌸
درواقع چیزی که من دوس دارم‌‌(میکاپ و ادبت و گریموری) تو هیچ رشته ای نیست فقط توی دانشگاه گریموری هست ...

اتفاقا خواهرزاده همسرم رشته تحصیلیش گریموریه خیلی راضیه از کارش ،واسه ادامه تحصیل نمیتونی بیای تهران؟ خانوادت اجازه نمیدن؟

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
ممنون🥰 خب چرا نمیری هنرستان؟! به قول خودت میخوای سه سال بری رشته ای که علاقه ای بهش نداری...نمی‌دو ...

😍فداتشم

خب چون نمبدونم چه رشته ای برم😭

من مشهد به دنیا اومدم😁