2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزدلم برات صلوات و حمد خوندم

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
ممنونم از لطفت گلم💚 ان شاالله ک حاجت روا بشین🙏

عزیزمی💜🥰

ان شاءالله همچنین🧡

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢

میشه برا منم دعا کنین اسمم نیلوفره❤انشاالله حاجت روا بشی  دعام کن انشاالله حاجت روا شم

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
چشم حتما💚 ان شاالله بزودی دلت شاد بشه🙏

مرسی گلم انشاالله❤انشاالله تو ام حاجت روا شی❤

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

سلام دوست جون

امیدوارم بیای و نظرم رو ببینی

تو این تاپیک گفته بودی برا مامان و بابات دعا کنم. خواستم بگم تو مسیر پیاده روی نجف تا کربلا،دعاشون کردم و ده قدم به نیابت از شما و خانوادت پیاده روی کردم.

ان شاءالله همیشه سالم باشن و سال بعد باهم برید پیاده روی اربعین و منم دعا کنین❤

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

سلام دوست جون امیدوارم بیای و نظرم رو ببینی تو این تاپیک گفته بودی برا مامان و بابات دعا کنم. خو ...

یه دنیا ممنونم از لطفتون🌷 ان شاءالله قبول باشه💚

خیلی التماس دعا دارم🙏

ان شاءالله حاجت روا باشین کنار عزیزانتون شاد و سلامت باشین🙏

عزیزم من توی تاپیک خودم هر کاری کردم نتونستم ریپلای کنم شما رو به خاطر همین اومدم اینجا بگم که جز ۴ به اسمتون دراومد به نیابت از شهید وحید محمدی

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
عزیزم من توی تاپیک خودم هر کاری کردم نتونستم ریپلای کنم شما رو به خاطر همین اومدم اینجا بگم که جز ۴ ...

ممنونم از لطفتون🌷🌷

به نیابت از شهید هدیه کنم به حضرت فاطمه درسته؟

ممنونم از لطفتون🌷🌷 به نیابت از شهید هدیه کنم به حضرت فاطمه درسته؟

بله عزیزم حاجت روا بشی انشالله♥️🌿

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز