2777
2789
سلام عزیزم حس خوب ،آرامش و خواسته بزرگ و کوچیک حاجت گرفتم خداروشکر💚 معجزه زندگیم سلامتی و شفای مام ...

ان شاءالله حتما 

براشون حمد میخونم 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام... اسمم ثمین هست میشه به نیت اینکه پویا برگرده آشتی کنیم بخونی؟💔 خدا خیرت بده

سلام چشم خوندم الهی خوشبخت و عاقبت بخیر بشی🙏

التماس دعا🙏

سلام خوشگله 

خوبی 

مامان بابات چطورن؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سلام عزیزم خداروشکر خوبیم تو خوبی چخبر؟

خداروشکر

منم خوبم سلامتی ت چخبرا. دخترا چطورن ؟ کسی شوهر نکرده  

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خداروشکر منم خوبم سلامتی ت چخبرا. دخترا چطورن ؟ کسی شوهر نکرده  

خداروشکر همه خوبن جات حسابی خالیه😘❤️

نه هنوز خبری از شوهر نیس😂

والا نمیدونم چرا انقد اسم پول و شوهر میاریم جذب نمیشن 😅

خداروشکر همه خوبن جات حسابی خالیه😘❤️ نه هنوز خبری از شوهر نیس😂 والا نمیدونم چرا انقد اسم پول و ش ...

خوب خداروشکر . خوب دیگ دیر میام تا قدرمو بیشتر بدونید❤❤

والا ب چیزای دیگ فک کنی ۲۴ ساعته جلو روت ظاهر میشه   

خوب خداروشکر . خوب دیگ دیر میام تا قدرمو بیشتر بدونید❤❤  والا ب چیزای دیگ فک کنی ۲۴ ساعته جلو ...

قربونت برم❤️😘

التماس دعا🙏

یادت نره تو نماز شبت مامانمو دعا کن🙏

راستی یادم رفت بگم رفتم حرم سرمزار آقا نخودکی به نیتت یاسین خوندم ان شاءالله بزودی حاجت روا بشی🤲

قربونت برم❤️😘 التماس دعا🙏 یادت نره تو نماز شبت مامانمو دعا کن🙏 راستی یادم رفت بگم رفتم حرم سرم ...

خدانکنه عشقییی برای همتوون دعا میکنمم ب یادتونمم 

دستتدردنکنههه زحمت کشیدی🌷⚘

میگما نذر حضرت خضر انجام دادی ؟؟ تاحالا متوسل شدی بش