ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اشنای ما کرونا گرف گفتن زده به معده ات،،، معده درد شدیییددد گرفته بود عجیبااا،،،ولی سرفه ربطی ب معده نداره،،ریه تون اسیب دیده،،دمنوش گرم بخورید گلوتون باز شه
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
بله ...ممکنه از اسید معدت باشه...منم هم زد به معدم..هم مث سرماخوردگی..... امروز روز سی ام هستم ولی بازم تک سرفه دارمᥬ☹️᭄
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
منم سرفه دارم هم اینکه یکم اشتهام مثل قبل کم شده یه کیلو کم کردم بی اشتها نیستم ولی مث ...
اصلا مث کنه میچسبه بع آدم و ول نمیکنه لعنتی... همون احتمال زیاد از معدته..من رفتم دکتر متخصص معده...بهم قرص داد ..اصلا اشتهام صفر شده بود...
. من یه روز سرفع میره... فرداش میاد...
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
اره منم یه روز بهترم فرداش دوباره بدتر میشه روز چندمی؟سرفه هات بهتر نشده نسبت به قبل؟
روز سی ام... چراسرفم خیلی بهتر شد...اما معدم کماکان اذیت میکنه......
سی تی ریه دادم گف درگیر نشده... اما تا همین پریروز همش سینم سنگین بود و وسط سینم درد داشتم.
.. انشالله که شما زود شفا پیدا کنید...