2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشنای ما کرونا گرف گفتن زده به معده ات،،، معده درد شدیییددد گرفته بود عجیبااا،،،ولی سرفه ربطی ب معده نداره،،ریه تون اسیب دیده،،دمنوش گرم بخورید گلوتون  باز شه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بله ...ممکنه از اسید معدت باشه...منم هم  زد به معدم..هم مث سرماخوردگی..... امروز روز سی ام هستم ولی بازم تک سرفه دارمᥬ☹️᭄ 

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
معمولا یه چیزی هم‌میخورم حتی شربت سرفه بدتر نیشه

عزیزم منم یه هفته مبتلام درد شدید معده دارم فقط آلمینیوم ام جی بکن تو آب بخور

من در کشوری زندگی میکنم که زیرآن پر از گنج ولی روی آن پر از رنج 
بله ...ممکنه از اسید معدت باشه...منم هم  زد به معدم..هم مث سرماخوردگی..... امروز روز سی ام هستم ...

منم سرفه دارم 

هم اینکه یکم اشتهام مثل قبل کم شده یه کیلو کم کردم 

بی اشتها نیستم ولی مثل قبل هم نمیخورم 

امروزم سر دلم خیلی پیچ میزنه حدس میزنم معدمه 

سرفه هم‌دارم که قطع نمیشه و حرف میزنم سرفم میاد 

یه چیزی بخورم حتی داروها و شربتمو سرفم یکم بیشتر میشه 

من باردارم به خاطر مشکل معده سرفه خیلی شدید دارم. دارو مصرف میکنم. هر کسی میبینه سرفه هامو فرار میکن ...

مامان خود من بخاطر معدش مثل کروناییا سرفه میکنه چند ساله وقتی حرف میزنه سرفش میاد

رفته بود واکسن بزنه دیدن سرفه داره براش نزدن درصورتی که کرونا نداره اصلا 

من کرونا دارم ولی حدس میزنم سرفم بخاطر معده باشه که کرونا باعثش شده 

نمیدونم شایدم اینطور نباشه 

منم سرفه دارم  هم اینکه یکم اشتهام مثل قبل کم شده یه کیلو کم کردم  بی اشتها نیستم ولی مث ...

اصلا مث کنه میچسبه بع آدم و ول نمیکنه لعنتی... همون احتمال زیاد از معدته..من رفتم دکتر متخصص معده...بهم قرص داد ..اصلا اشتهام صفر شده بود... 

. من یه روز سرفع میره... فرداش میاد... 

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
مامان خود من بخاطر معدش مثل کروناییا سرفه میکنه چند ساله وقتی حرف میزنه سرفش میاد رفته بود واکسن بز ...

درسته از مشکل معده سرفه میگیریم. اما چون کرونا دارید جدی بگیرید . به دکترتون اطلاع بدید. 

اصلا مث کنه میچسبه بع آدم و ول نمیکنه لعنتی... همون احتمال زیاد از معدته..من رفتم دکتر متخصص معده... ...

اره منم یه روز بهترم فرداش دوباره بدتر میشه

روز چندمی؟سرفه هات بهتر نشده نسبت به قبل؟

اره منم یه روز بهترم فرداش دوباره بدتر میشه روز چندمی؟سرفه هات بهتر نشده نسبت به قبل؟

روز سی ام... چراسرفم خیلی بهتر شد...اما معدم کماکان اذیت میکنه......

سی تی ریه دادم گف درگیر نشده... اما تا همین پریروز همش سینم سنگین بود و وسط سینم درد داشتم.

.. انشالله که شما زود شفا پیدا کنید...