2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم

467 بازدید | 63 پست

سلام من تو‌ دوران عقد بودم که نامزدم یهو بی خبر رفت فامیلم هست و هر چی زنگ زدیم به خانوادش که بیان صحبت کنیم چرا نمیاد نیومدن و الان دوساله میگذره کلی دروغ درموردم به خانوادش گفت و دوساله درگیر دادگاهم همیشه عدم تمیکن میزد منو میکشید دادگاه خودش نمیومد واسه نفقه کارشناس گرفتیم ماهی ۶۰۰باید میداد که اصلا نمیومد دادگاه چندباری درخواست داد که طلاهارو پس بگیره پارسال مادرش زنگ زد بعد از یکسال تازه یادش افتاده بود چیشده.گفت ده بیست ملیون میدیم جدا شو منم مهریه رو گذاشتم اجرا هر ماه یه تومن از حسابش کم میشه حالا قراره یه واسطه باهاش حرف بزنه که دیگه تمومش کنیم ولی من هیچ جوره دلم نمیخواد توافقی جدا شم و هیچی نگیرن چون خیلی اذیتم کرده به نظر شما چه کاری درسته ؟

حقتو بگیر جدا شو 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

مهریتوبگیرکوتاه نیا

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از مهریه نگذر . اصلا برا چی شما رو بازی داده چرا جا زده?

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

۰عمرت هدر میشه اسمش روت و نمیتونی ازدواج کنی.سعی کن توافقی با یه مبلغ مورد رضایت خودتون جداشی.میخواد اذیتت کنه که خودت اقدام کنی.چون تو خونه‌ای و در واقع مثل مجرد این بهت میگم اگه رفته بودی یا بچه داشتی فرق میکرد

۰عمرت هدر میشه اسمش روت و نمیتونی ازدواج کنی.سعی کن توافقی با یه مبلغ مورد رضایت خودتون جداشی.میخواد ...

اره درسته خداروشکر میکنم که تو عقد جدا میشم ولی میدونی خیلی اذیت شدم واقعا اصلا دلم رضایت نمیده🥺

از مهریه نگذر . اصلا برا چی شما رو بازی داده چرا جا زده?

هدفش از ازدواج با من پول بود میگفت خانوادت برامون خونه بخرن تو کارتت چقدر پول داری برای من لباس و ادکلن و ساعت بخر 

اره درسته خداروشکر میکنم که تو عقد جدا میشم ولی میدونی خیلی اذیت شدم واقعا اصلا دلم رضایت نمیده🥺

عزیزم ده بیست تومن کمه اگه واقعا بی تقصیر بودین واسه این جریانات...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

هدفش از ازدواج با من پول بود میگفت خانوادت برامون خونه بخرن تو کارتت چقدر پول داری برای من لباس و اد ...

خاک بر سرش. مهریه بگیر

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!