2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 63 پست
کلا مهریم ۶۱۴تا سکه س ولی چون عقدیم نصف میشه هزار سال طول میکشه بخوام کامل بگیرم 

بزار طول بکشه عزیزم اما بگیر فک کرده شهر هرته با ابروی یه دختر باری کنه 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بزار طول بکشه عزیزم اما بگیر فک کرده شهر هرته با ابروی یه دختر باری کنه 

دقیقاااا خیلیا میگن بیخیال تو جدا شو برو به یکی خوشبخت شی اون میسوزه ولی نمیتونم قبول کنم کسی که با زندگیم بازی کرد و ببخشم حتی اگه میلیاردها کسی بهم پول بده باز نمیتونم از مهریه ام که باید اون بده بگذرم 

عزیزم ده بیست تومن کمه اگه واقعا بی تقصیر بودین واسه این جریانات...

اگه مقصر بودم اصلا حرف مهریه رو نمیووردم میگفتم خب اشتباه از من بوده ولی اینکه بدون هیچ اتفاقی طرفت بیخیال شه بره خیلی زور داره برای آدم 

اگه مقصر بودم اصلا حرف مهریه رو نمیووردم میگفتم خب اشتباه از من بوده ولی اینکه بدون هیچ اتفاقی طرفت ...

پس هرچقدر دلت راضی میشه ازش بگیر و جدا شو..

نذار مفت مفت بره پی کارش عزیزم...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

اگه ماشین و خونه ای به اسمش نباشه چیزی نمیتونی بگیری ازش متاسفانه..

مجبوری به تقسیط سکه بسنده کنی که اونم بااین وضع اقتصادی جامعه و قیمت سکه، فوقش به سالی یه دونه سکه محکوم میشه ینی همون ماهی یه میلیون که به نظرم ارزش نداره به خاطر ماهی یه میلیون چن سال از عمرتو تباه کنی چون تا وقتی که مهریه رو نبخشی طلاق نمیده و مجبوری به خاطر گرفتن ماهی یه میلیون تومن چندین سال بلاتکلیف بمونی. به نظرمن رو یه مبلغی توافق کن بگیر تمومش کن بره، جیف وقت و جوونیته.

اره ولی دادگاه لعنتی میگه باید بدی 

عزیزم طلاها هبه هستش قابل رجوع نیست فک کنم بفروش اصلا بگو طلا ندیدم طلاها حق خودته مهریتم با ۲۰ ملیون نگذره خیلی کمه لااقل نصف ۳۰۰ تا سکه رو بدن.دوست من ۲۰۰ تا سکه مهرش بود ۱۰۰ گرفت با طلاهاش جدا شد

اصلا کوتاه نیا و مهریه بگیر.. بعد دوسال ک باهات بازی کرده حالا حساب اینکه احساسات تورو هم ب بازی گرف ...

باعث شد تا آخر عمرم بگن یه بار ازدواج کرده بوده و این خیلی سنگینه برام اصلا راضی به طلاق نبودم با اینکه میدونستم چه اشغالیه میگفتم فقط اسم طلاق نیاد روم ولی دیدیم نمیشه خانوادم گفتن بهش فرصت میدیم بیان صحبت کنیم ولی گفته بود من بمیرم نمیام حرف بزنیم مهریه اشم تا قرون آخر میدم