2777
2789
عنوان

پودر بچه

461 بازدید | 27 پست

بچه به نظرتون پودر بچه بخرم تو وسایل نوزاد؟

اخه خیلی تعریفشو بد شنیدم

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

خیر 

دکتر مبگفتن  منسوخ شده  اصلا  استفاده نکنید ماخریدیم ریختیم دور

به قسمت  ران و  باسن  همون  وازلین  بجه  بزنید چرب کنید

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا نخریدم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
سلام عزیزم زایمان کردی بسلامتی؟

سلام آره عزیزم

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
قدمش مبارک باشه پرنسس کوچولو طبیعی بود زایمانت یا سز؟ الان چند روزشه؟ خواهر داری شیر میدی منم دعا ...

اون هفته چهارشنبه زایمان کردم ، سزارین بودم عزیزم.

انشالله به حق این روز عزیز خدا حاجت قلبیتو بده عزیزم🥰🥰🤲🤲

اون هفته چهارشنبه زایمان کردم ، سزارین بودم عزیزم. انشالله به حق این روز عزیز خدا حاجت قلبیتو بده ع ...

منم گل پسریم چهارشنبه 31 شهریور بدنیا اومد. سزارین شدم خیلی ناراضی بودم اصلا درد داشتم. فک نمیکردم زایمان سزارین اینقدر دردناک باشه. الانم خواستم ازت بپرسم واسه شیر دادن چ چیزایی میخوری من همش هیچی نمیخو م هر چی هم میخورم میزنم تو اینترنت میگه خوبه ولی بچم نفخ داره انگار میشه راهنمایی کنی. آخه تجربه شما بیشتره ممنون میشم ازت. 

منم گل پسریم چهارشنبه 31 شهریور بدنیا اومد. سزارین شدم خیلی ناراضی بودم اصلا درد داشتم. فک نمیکردم ز ...

سلام عزیزم ، کلا پسر بچه تو این دوران تا ۶ ماهگی روی غذاهای نفاخ بیشتر حساس هستن،

من فعلا که بخاطر زردی دخترم نتونستم همه چی بخورم،

ولی بیمارستان گفت تا ده روز که لبنیات و حبوبات و میوه نخور ، میوه رو کمپوت کن بخور،

الانم شما بهترین کار اینه که تمرکزت رو بزاری رو وعده غذایی که میخوری ببینی به کدوم بیشتر حساسه گل پسرت

سلام شکوفه جون مبارک باشه اومدم ببینم زایمان کردی یا نه . خدا روشکر . مبارک باشه قدمش خیر باشه براتون😍😙

خدایا سپاسسپاس سپاس . خدایا شکرت که یک روز دیگه طلوع افتاب زیبایت را دیدیم... لطفا برای باردار شدن دوستم دعا کنید...   خدایا بچه ها مو به خودت سپردم   خدایا سپاس سپاس سپاس
سلام شکوفه جون مبارک باشه اومدم ببینم زایمان کردی یا نه . خدا روشکر . مبارک باشه قدمش خیر باشه براتو ...

سلام عزیزم قربون محبتت گلم، اره خدارو شکر زایمان کردم فردا میشه دو هفته

سلام عزیزم قربون محبتت گلم، اره خدارو شکر زایمان کردم فردا میشه دو هفته

سلام شکوفه جون.مبارک مبارک.انشالله عروسیشو ببینی

دیدی تو هم کم پیدا شدی، حالا بیا هی به من بگو😁

راستی رژیم زیبایی چطور بود؟تاثیر داشت؟

😍دختر چشــم رنگی مامانی ، برا اومدنت لحظه شماری میکنیم عشــق دلم😍