2777
2789
عنوان

پودر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 27 پست
سلام شکوفه جون.مبارک مبارک.انشالله عروسیشو ببینی دیدی تو هم کم پیدا شدی، حالا بیا هی به من بگو😁 ر ...

سلام عزیزم قربونت . ما جای دیگه فعالیت داریم آخه😂😂😂

واسه همین اینجا نمیام😂

نه اصلااااا تاثیری نداشته

یه دختر چشم ابرو مشکی پرکلاغی دارم🥰🥰🥰😂😂

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
سلام عزیزم قربونت . ما جای دیگه فعالیت داریم آخه😂😂😂 واسه همین اینجا نمیام😂 نه اصلااااا تاثیری ...

مهم سلامتیشه عزیزم.🥰😘😘 البته هنوزم زوده برا دیدن نتیجه. تا چهارماهگی مشخص میشه. از طرف من ببوسش حتما😍😘

😍دختر چشــم رنگی مامانی ، برا اومدنت لحظه شماری میکنیم عشــق دلم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهم سلامتیشه عزیزم.🥰😘😘 البته هنوزم زوده برا دیدن نتیجه. تا چهارماهگی مشخص میشه. از طرف من ببوسش ح ...

مرسی عزیزززم لطف داری🥰🥰😘

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
سلام عزیزم  قدم دختر گلت مبارک باشه  خانمی اقدامات چ روزهایی بودن برای جنسیت دختر؟و دوره ...

سلام عزیزم ممنونم

من دوره هام ۲۵ ۲۶ روزه بود ، ولی ماه اقدام ۳۰ روزه بودم،

یک اقدام داشتم وقتی کیتم رو اوج بود، فکر کنم چهار یا پنج روز بعد پاکی بود

سلام عزیزم ممنونم  من دوره هام ۲۵ ۲۶ روزه بود ، ولی ماه اقدام ۳۰ روزه بودم، یک اقدام داشتم وق ...

یعنی روز تخمک گذاری؟روز تخمک گذاری ک میگن برای پسره

آخه وقتی کیت مثبت میشه تخمک گذاریه

یعنی روز تخمک گذاری؟روز تخمک گذاری ک میگن برای پسره آخه وقتی کیت مثبت میشه تخمک گذاریه

اوج کیت یعنی تخمک گزاری خیلی نزدیکه 

تقریبا ۱۲ ساعت بعد،

والا این روش رو کسی به من نگفته بود ، اقدام من شانسی اینجور شد ، چون وقتی کیتم مثبت شد قرار بود یک اقدام برم ولی موقعیتش نبود و منتظر شدم تا شب اقدام کنم ، شبش کیت زدم و رفتم اقدام کردم و اومدم دیدم کیت روی اوجه😐 دیگه انگار قسمت اینجوری بوده

خدارو شکر عزیزم . انشاالله همیشه سلامت باشه گل دخترت 😍واسه منم دعا کن

انشالله خیره عزیزم🥰🤲

قندش ناشتاش  اوکی هست

ولی خب بد  یکساعت چیزی خورد ک کمی از حد نرمال بالاتره