2777
2789
عنوان

قانون جذب

42 بازدید | 9 پست

اگه بهش اعتقاد ندارید به شخصیت خودتون احترام بزارید و کامنت نزارید لطفا

کسی ازش نتیجه دیده ؟ نوشتید یا تصور کردید ؟ میشه یه توضیح مختصر بدید از روشی که استفاده کردید ؟

🌱

نمیدونم قانون جذب حساب بشه یا نه

ولی شوهرمو تو اینستا میدیدم خوشم ازش میومد نمیدونم چرا آشنا جلو چشم میومد دوست داشتم شوهرم اون مدلی باشه

دقیقا

اومد خواستگاریم به روش سنتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی جواب گرفتم واقعا وجود داره

خب میشه یه توضیح مختصری بدی ازش عزیزم ؟

نوشتی یا فقط تصور کردی ؟

اگه نوشتی به زبان حال که انگار الان داریش نوشتی یا مثلا نوشتی من فلان چیزو میخرم یا بدست میارم ؟

و اینکه از روش خاصی استفاده میکردی ؟

🌱

خب میشه یه توضیح مختصری بدی ازش عزیزم ؟نوشتی یا فقط تصور کردی ؟اگه نوشتی به زبان حال که انگار الان د ...

ببین عزیزم داستان من برمیگرده به سال ۹۵ ی دوستی داشتم برام هدیه کتاب داد من با قانون جذب آشنا شدم یک سری تمرین داشت انجام اون سال کنکور دادم رشته دلخواهم قبول شدم دیگه ایمان اوردم قانون جذب کار مبکنه رفتم دانشگاه با دوره ها آقای شریفی اشنا شدم خواهرم ۳ ماه دوره خرید بعدش نتونست بخره من همون تمرین ها باز انجام دادم باورت نمیشه ب طور عجیبی عموم کل دوره هاش خرید گفت بیا توام استفاده کن

بعدها کتاب ۴ اثر فلورانس خوندم

با شکر گذاری آشنا شدم

چیزی که یاد گرفتم این بود حس خوب داشتن فرکانس ارتعاش مثبت خیلی اون تایم مراقب ورودی ها ذهنم بودم افکارم گفتارم چیزایی که میدیدم و میشنویم فیلم و آهنگ که غمگین بود نمیدیدم