2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

199 بازدید | 15 پست

بچه ها چند روز پیش یه کالایی رو از دیوار خریداری کردم مثلا قیمت ۳۰۰ تومن بود من اول ۱۵۰ ریختم و بقیه تا بعد ، بعد فروشنده شهر دیگس بهش گفتم چهارشنبه ببر پست ، خلاصه از چهارشنبه سه تا شماره به من داد من زنگ میزدم جواب نمیداد تا آخر شب گفت بیمارستان بودم نرسیدم ببرمش گفت پنجشنبه بیکارم و میبرم خلاصه پنجشنبه هم هر چقدر زنگ میزدم جواب نمیداد تا ساعت ۳ ظهر پیام داد گفت تحویل پست دادم شب بیجکشو میفرستم ، خلاصه دیگه به من هرچقدر واتساپ پیام میدم سین نمیکنه انقدر زنگ زدم خلاصه یکی گفت خونه نیست تا ببینم فردا چی بشه

لطفا با دلای پاکتون برای سلامتی مامان و بابام یه صلوات میفرستین💓💓🌸ممنون میشم.بهم بگین منم براتون بفرستم مهربونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید پول واریزمیکردی

میگه تحویل پست داده عکس خودش و شماره تلفن و مشخصات واریز و حساب بانک رو دارم ... فعلا نمیخوام به اون فکر کنم

لطفا با دلای پاکتون برای سلامتی مامان و بابام یه صلوات میفرستین💓💓🌸ممنون میشم.بهم بگین منم براتون بفرستم مهربونا
با پشتیبانی دیوارتماس بگیر راهنماییت کنن

به اونا بگم؟

خوب؟  مشکوکه دیگه  کارت به کارت کردی؟

، آره مشخصات اون طرفو دارم ۳ تا خط دارم ازش شماره کارت و عکس طرف... ولی بحث پول نیست میخوام سریعتر برسه

اگه بیجک بفرسته ینی فرستاده زنگ بزن همش ببین وی میگه

صبح هفت میگیرمش به تلفن ؟