2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

199 بازدید | 15 پست

بچه ها چند روز پیش یه کالایی رو از دیوار خریداری کردم مثلا قیمت ۳۰۰ تومن بود من اول ۱۵۰ ریختم و بقیه تا بعد ، بعد فروشنده شهر دیگس بهش گفتم چهارشنبه ببر پست ، خلاصه از چهارشنبه سه تا شماره به من داد من زنگ میزدم جواب نمیداد تا آخر شب گفت بیمارستان بودم نرسیدم ببرمش گفت پنجشنبه بیکارم و میبرم خلاصه پنجشنبه هم هر چقدر زنگ میزدم جواب نمیداد تا ساعت ۳ ظهر پیام داد گفت تحویل پست دادم شب بیجکشو میفرستم ، خلاصه دیگه به من هرچقدر واتساپ پیام میدم سین نمیکنه انقدر زنگ زدم خلاصه یکی گفت خونه نیست تا ببینم فردا چی بشه

لطفا با دلای پاکتون برای سلامتی مامان و بابام یه صلوات میفرستین💓💓🌸ممنون میشم.بهم بگین منم براتون بفرستم مهربونا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید پول واریزمیکردی

میگه تحویل پست داده عکس خودش و شماره تلفن و مشخصات واریز و حساب بانک رو دارم ... فعلا نمیخوام به اون فکر کنم

لطفا با دلای پاکتون برای سلامتی مامان و بابام یه صلوات میفرستین💓💓🌸ممنون میشم.بهم بگین منم براتون بفرستم مهربونا
با پشتیبانی دیوارتماس بگیر راهنماییت کنن

به اونا بگم؟

خوب؟  مشکوکه دیگه  کارت به کارت کردی؟

، آره مشخصات اون طرفو دارم ۳ تا خط دارم ازش شماره کارت و عکس طرف... ولی بحث پول نیست میخوام سریعتر برسه

اگه بیجک بفرسته ینی فرستاده زنگ بزن همش ببین وی میگه

صبح هفت میگیرمش به تلفن ؟