2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چون تمرکز چربی تو بدن خانم ها تو ران وباسن هست 

بچه که بودم توت فرنگی خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تخت خوابم چون خراب میشه.یه آبرنگ خوشگل هم خریده بودم.  یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده.یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتمش! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤

چون کلی طول کشیده تا ساخته شدن و تبدیل به چربی قهوه ای شدن(چربی رسوب کرده در بدن بصورت لایه ای هست و رنگبندی داره) به همین دلیل سخت اب میشن با تقویت عضله ها میتونین از بین ببرین کار سخت ولی شدنی

واسم دعا کنید🤲🙏
چون کلی طول کشیده تا ساخته شدن و تبدیل به چربی قهوه ای شدن(چربی رسوب کرده در بدن بصورت لایه ای هست و ...

باید چیکار کنیم ک لاغرشن؟؟با رژیم تنها لاغر نمیشن درسته؟

باید چیکار کنیم ک لاغرشن؟؟با رژیم تنها لاغر نمیشن درسته؟

رژیم در کنار ورزش وپیاده روی

چرا رژیم خیلی تاثیر داره

ولی عضله سازی هم تاثیر زیادی داره درکل زمانی که حجم عضلات تو بدن زیاد باشن حتی شما اگه ساکن و بدون فعالیت هم باشی عضلات درحال چربی سوزی هستن

ورزشای زیادی برای عضله سازی تو نت هست مثل ورزشهای بیرون ران یا داخل ران که بسته به میزان چربی انباشته شده تو این قسمتها ازش استفاده کنین خیلی نتیجه میده

واسم دعا کنید🤲🙏
گروه گفتگو واتساپ فقط بانوان موضوع خاصی نداره لطفا اگه جنبه ندارین عضو نشید🙏🏼🌹 https://chat.wha ...

ب جنبه ربطی نداره یه مشت خانوم بی ادب دارن چت میکنن من عضو شدم ناراحت شدم از طرز صحبت کردنشون انگار مرد بودن کل اعضایه گروه و لفت دادم

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه