2777
2789
عنوان

پیاز درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 4224 بازدید | 36 پست
چند دوره دارو خوردین؟؟من ی دوره خوردم باردارشدم سقط شد بعدش سه دوره خوردم جواب نگرفتم دیگه نرفتم دکت ...

از ابان ماه پارسال دقیق تا الان بالای ۵ دوره ولی باردارنشدم .از  پیاز درمانی چیزی نمیدونین

دخترم.همنفسم 😍❤
چند دوره دارو خوردین؟؟من ی دوره خوردم باردارشدم سقط شد بعدش سه دوره خوردم جواب نگرفتم دیگه نرفتم دکت ...

شما ک سقط داشتین حتما عکس رنگی بگیرین چون بعضیا بعد سقط چسبندگی خدای نکرده میگیرن دیدم ک دکتر میفرستشون عکس رنگی

دخترم.همنفسم 😍❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شما ک سقط داشتین حتما عکس رنگی بگیرین چون بعضیا بعد سقط چسبندگی خدای نکرده میگیرن دیدم ک دکتر میفرست ...

هفته ام پایین بود ۶ هفته بودم 

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟  
شما ک سقط داشتین حتما عکس رنگی بگیرین چون بعضیا بعد سقط چسبندگی خدای نکرده میگیرن دیدم ک دکتر میفرست ...

چرا سه دوره انجام دادم پیازدرمانی پهرسال این موقع ها هر بارم سونو میرفتم فولیکولم ۱۵ میشد ولی جواب نگرفتم 

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟  
چرا سه دوره انجام دادم پیازدرمانی پهرسال این موقع ها هر بارم سونو میرفتم فولیکولم ۱۵ میشد ولی جواب ن ...

بازم اثرش این بوده ک سایزش رشد کرد پیاز درمانی عفونتاروهم میکشه بیرون خیلی خوبه . 

دخترم.همنفسم 😍❤
خیلی سخته  خیلی هزینها بالا دلم خیلی شکسته . شما چند ساله ازدواج کردین

10سال 

توی هرچی که می خوای و نمیشه یه مصلحتی هست 

دلت نشکنه عزیزم عمرا مثل باد می گذره، یکی با رنج یکی با خوشی می گذرههههههههههه

تسلیم خواست خدا شو از ش بخواه نشد همه زندگیتو پاش نزار، عزیزمی❤️❤️❤️