2777
2789
عنوان

پیاز درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 4211 بازدید | 36 پست
می ترسم منم بفرستن میگن خیلی درد داره😔

اشتباه نکن حتما برو انجامش بده من گرفتگی داشتم ک با عکس رنگی برطرف شد الانم حس میکنم رحمم سرد الان یکماهه ک رفتم طب سنتی و بیشتر چیزارو حذف کردم برنج ماکارونی دوغ ماست ..

فقط غذاهای گرم میخورم ورزش . شبها روغن سیاهدانه ب شکمت بزن شبها دوسین بخور ی قاشق چایی خوری. طب سنتی اینارو بهم گفت

دخترم.همنفسم 😍❤
عزیزممممم هی هر کدوممون ی مشکلی داریم . دوست خوبم حتما برای پیشگیری از علائم یائسگی قرص کوکیوتن قرمز ...

اون چه قرصیه،؟ چرا دکترا به من نمیدن 

قرار برم یه مرکز ناباوری خوب 

چه ذوقی داریم بعد زدن آمپول آزادسازی وقتی به سختی می بینی یه تخمگ بالغ شده بعد می ری اقدام منتظر موعدی تا تست بارداری رو بزنی 😔بعد جواب تستا منفی 😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

می ترسم منم بفرستن میگن خیلی درد داره😔

دوست خوبم طب سنتی برا پاکسازی و شیتشوی رحم این دستورو داد ک از هرکدوم ب صورت مساوی میخری بعد از روز ۱۰ پاکی تا ۳ روز قبل پری هروز بعد ناهار و شام دم میکنی و میخوری واقعا من حس میکنم ک اثر داشته 

گزنه . شاهتره . بومادران . گل ختمی

دخترم.همنفسم 😍❤
اون چه قرصیه،؟ چرا دکترا به من نمیدن  قرار برم یه مرکز ناباوری خوب  چه ذوقی داریم بعد زد ...

قرص کوکیتون قرمز 

دکتر بمن نگفت براچیه من خودم تو نت خوندم نوشته بود جلوگیری از علائم یائسگی. 

قرص فمارا برا قبل بارداری هم خوبه.

اره بخدا خیای ذوق میکنیم ولی هیچ

دخترم.همنفسم 😍❤
اشتباه نکن حتما برو انجامش بده من گرفتگی داشتم ک با عکس رنگی برطرف شد الانم حس میکنم رحمم سرد الان ی ...

ای خواهر چشمت روز بد نمی بینه 

اومدم سیاه دانه رو آسیاب کردم با عسل و روغن شترمرغ قاطی کردم بعد زدم زیر دلم 

بعد چند دقیقه تو واژنم احساس خارش کردم، صبح خارش وحشناک شد می خواستم زمینو چنگ بزنم ازم یه ترشحات سفید سفت میومد خارشم وحشناک😭

رفتم دکتر گفت قارچ گرفتی هنوز دگیرم خوب نشدم 😢

میترسم تازه عکس رنگی گرفتم مردمو زنده شدم از درد

سلام عزیزم ببخشین شما چطور دکترایی میرین منم تنبلی دارم متخصص زنان زایمان میرم ولی مثلا دکتر معروفی نیستن

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟  
ای خواهر چشمت روز بد نمی بینه  اومدم سیاه دانه رو آسیاب کردم با عسل و روغن شترمرغ قاطی کردم بع ...

خب نباید میزدی اونجا . ولی دوسین(سیاهدانه و عسل) من از عطاری خوبی گرفتم . منم عفونت داشتم خوب میشی نگران نباش

دخترم.همنفسم 😍❤
سلام عزیزم ببخشین شما چطور دکترایی میرین منم تنبلی دارم متخصص زنان زایمان میرم ولی مثلا دکتر معروفی ...

سلام گلم منم متخصص زنان میرم ولی واقعا کارش حرف ندارهااا دارو اخرو اول میده ‌ .حتما باید عکس رنگی بگیرین چون خودش اثر داره در باروری  من انجام دادم حتما انجام بدین

دخترم.همنفسم 😍❤
میگم این قرصو سر خود نخر بازم با یه دکتر مشورت کن من اول مشورت می کنم بعد می خورم  تو چند سالت ...

عزیزم کدوم قرص . من دکترم برام نوشت استفاده کردم من ۲۸ سالمه شما اول راهی جا داری نگران نباش

دخترم.همنفسم 😍❤
سلام گلم منم متخصص زنان میرم ولی واقعا کارش حرف ندارهااا دارو اخرو اول میده ‌ .حتما باید عکس رن ...

چند دوره دارو خوردین؟؟من ی دوره خوردم باردارشدم سقط شد بعدش سه دوره خوردم جواب نگرفتم دیگه نرفتم دکتر 

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟  
خب نباید میزدی اونجا . ولی دوسین(سیاهدانه و عسل) من از عطاری خوبی گرفتم . منم عفونت داشتم خوب میشی ن ...

اونجا نزدم فقط زیر دلم زدم، ولی زیر دلم داغ شده بود 

حالا مامانم میگه رحمت گرم شده عفونت های نهفته بدنت اومدن بیرون کاش چیزی که مامانم میگه باشه 

ولی دکتر گفت از یه چیزی قارچ گرفتی