2821
2789
عنوان

نبض زدن بدن

13449 بازدید | 36 پست

سلام دوستان. گاها احساس نبض در بدنم دارم بخصوص توی دستا و انگشتام مخصوصا زمان استراحت. دکتر خیلی زیاد رفتم‌. همه میگن استرسه ولی خودم میترسم مریضی بدی باشه. ۴ ماه پیشم شدم این حالت و ولی خودش برطرف شد.انواع ازمایشاتم دادم. فقط تیروئید هاشیموتو یا خودایمنی دارم. کسی هست اینطوری باشه؟

آره من بیشتر موقع خستگی  زیاد و یا اعصاب خوردی

واقعا عزیزم. من همش فکر میکنم نکنه ام اس باشه. توی نت رفتم و دیوونه شدم.به دکترا هم گفتم میگن نه سالمی. چه میدونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب مال همون هست روی استرس کار کن دمنوش های اعصاب بخور

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، وب سایت "Dailymedicalinfo" در گزارشی سؤال یک بیمار در مورد احساس نبض در مناطق مختلف بدن خود و نگرانی در مورد وجود یک مشکل جدی را بررسی کرده است.

پاسخ پزشک در مورد علت این احساس به شرح زیر است: احساس شما در مورد وجود نبض در قسمت‌های مختلف بدن نتیجه وجود رگ‌ها و عروق در این قسمت است و اگر از تنش و اضطراب رنج می‌برید، این نبض را بیشتر احساس خواهید کرد.

پزشک با ارائه راه حلی برای این مشکل افزود: شما باید زیاد ورزش کنید و از غذا‌های سالم استفاده کنید. همچنین تا جایی که ممکن از است از موقعیت‌های تنش زا و استرس آور دور باشید تا به تدریج احساس کنید که میزان نبض در مناطق مختلف بدنتان کاهش یافته است.

در همین راستا روانشناسان گزارش داه ادند که رنگ‌ها مستقیماً بر سلامت روانشناختی تأثیر می‌گذارند و هر رنگ تأثیر و ویژگی خاص خود را دارد و برخی از رنگ‌ها نیز احساسات و عواطف را برمی انگیزند.

بر اساس گزارشی که سایت پزشکی "Health Shots" منتشر کرده است، در حالی که برخی از رنگ‌ها احساس مالیخولیا، غم و اندوه به ما می‌دهند، برخی دیگر احساس خوشبختی، شادی و لذت می‌بخشند و در بهبود روحیه ما نیز نقش دارند.

چهار رنگ آبی، سبز، صورتی و سفید می‌تواند شما را شاد کند، روحیه شما را بهبود بخشد و از استرس شما جلوگیری کند.

ممنون گلم.لطف کردین

سلام عزیزم خوبی .....این حس رو خیلیا دیدم داشتن حتی خواهرم ...چیزی نیست 

من رفتم متخصص مغزواعصاب....گفت این علاعم تیپیکال نیست برای ام اس .....ولی محض اطمینان نوار عصب چشم و ام ار ای نوشت 

نوار عصبم خداروشکر خوب بود ...ام ای ای ۳مهر نوبت داد دولتی 

دیگه رفتم ازمایشگاه گفتم ازمایش لوپوس میخوام 

تست anaتوش نیست 

الان برات میفرستم ببین 

سلام عزیزم خوبی .....این حس رو خیلیا دیدم داشتن حتی خواهرم ...چیزی نیست  من رفتم متخصص مغزواعص ...

سلام بروی ماهت .عزیزززم اخر کار خودت و کردی. ای بابا از دست تو. خدا رو شکر. منم دارم میرم متخصص چشم. باید نوبت بگیرم. اگه بگه چشمم مورد نداره دیگه ام آر ای نمیرم. تو جوابت اومد برای ام آر ای دیگه خیالم راحت میشه. چون منم عین شما این علایم و دارم. فدای تو عزیزم

سلام عزیزم خوبی .....این حس رو خیلیا دیدم داشتن حتی خواهرم ...چیزی نیست  من رفتم متخصص مغزواعص ...

بمنم دکترا گفتن ام اس اینطوری نیست. گفتن گزگز ام اس فرق داره . ولی خب ما چون حساسیم باور نمیکنیم‌تا همه ازمایشارو انجام ندیم.