2777
2789
عنوان

نبض زدن بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 15058 بازدید | 36 پست
سلام بروی ماهت .عزیزززم اخر کار خودت و کردی. ای بابا از دست تو. خدا رو شکر. منم دارم میرم متخصص چشم. ...

ارهههه 😂😂😂

شما رفتید دکتر ؟

مبگم انتی لوپوس برای تشخیص لوپوس هست یا فقط anaباید باشه ؟

این است نتیجه بدون نسخه ازمایشگاه رفتن 😂😂😂

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ارهههه 😂😂😂 شما رفتید دکتر ؟ مبگم انتی لوپوس برای تشخیص لوپوس هست یا فقط anaباید باشه ؟ این است ...

نه گلم درسته ازمایشت. من رماتیسمم رفته بودم هم رماتیسم مفصلی و همینطور رماتیسم خودایمنی. واسه همین ازمایش من بیشتره. من قراره این هفته برم چشم پزشکی  😂😂 . دکترم خارج رفته بود باید جای دیگه پیدا کنم.هیچیت نیست. عین من . خدا بهمون ارامش و بیخیالی بده زیباجان ایشالا . فدات. مواظب خودت باش گلم.      

سلام عزیزم خوبی؟نبض بدن شما خوب شد؟دلیلش چی بود؟منم یکی دوماهه بدنم نبض شدید میزنه گاهی با چشمم میبینمش.بیشتر ساق پا و زانو و ران پا،بازو و آرنج.خیلی نگران ام اس هستم آخهپاهام و دستام گاهی سوزش داره انگار چاقو توش فرو میکنن

سلام عزیزم خوبی؟نبض بدن شما خوب شد؟دلیلش چی بود؟منم یکی دوماهه بدنم نبض شدید میزنه گاهی با چشمم میبی ...

سلام عزیزم.چیزی نیست از اعصاب و استرسه. سعی کن آروم باشی یا از آرامبخش های ضعیف با تجویز پزشک استفاده کنین

سلام عزیزم ممنون جواب دادی.اتفاقا دوهفتس داروی اعصاب میخورم امیدوارم برطرف بشه

حتما میشه. ولی ممکنه دو ماه طول بکشه. نا امید نشین و به درمانتون حتما ادامه بدین