2777
2789
عنوان

بارداری

135 بازدید | 17 پست

من امروز روز ۱۶ دوره امه سیکلام ۳۳ روزه اس وتخمک گذاریم ۱۹ دوره امه امروزودیروز کیت استفاده کردم امروزیه یکم پرنگ ترازدیروزبود میخوام خودم برم براسونوکه ببینم فولیم چنده وازادشده یانه بنظرتون کی برم

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

شما تخمک گذاریت شروع شده فولیکول تازه میخای بری؟؟ اول فولیکول غالب میشه بعد پاره میشه و تخمک بارور ازاد میکنه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما تخمک گذاریت شروع شده فولیکول تازه میخای بری؟؟ اول فولیکول غالب میشه بعد پاره میشه و تخمک بارور ا ...

اخه من شنیدم دوروزقبل تخمک گذاری باید رفت

شما تخمک گذاریت شروع شده فولیکول تازه میخای بری؟؟ اول فولیکول غالب میشه بعد پاره میشه و تخمک بارور ا ...

شروع نشده ها چون نگا کیت کمرنگه میگه وقتی کیت پرنگ میشه دوتا خطش تازه ۲۴ ساعت بعدش تخمک گذاری

شروع نشده ها چون نگا کیت کمرنگه میگه وقتی کیت پرنگ میشه دوتا خطش تازه ۲۴ ساعت بعدش تخمک گذاری

دقیقا روز چندی؟؟ مثلا من دوره هام ۲۸ روره بود روز ۱۴ قاعدگی میرفتم برا فولیکول

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

شمابعدچتدماه اقدام باردارشدید من ۳ماهه اقدامم

شمابعدچتدماه اقدام باردارشدید من ۳ماهه اقدامم

عجله نکن جانم،،بعد ۶ ماه باردار شدم،،،درست تو ماهی هم ک بهم گفتن فولیکول نداری من باردار شدم،،، توکل ب. خدا

دقیقا روز چندی؟؟ مثلا من دوره هام ۲۸ روره بود روز ۱۴ قاعدگی میرفتم برا فولیکول

خب دیگه به حرف شما من باید ۱۹ دره ام برم چون ۱۴روزقبل از پریودتخمک گذاریه

من ۳۳ روزس تا ۳۴روزه اس

یعنی روز ۱۶ اینا بری برا فولیکول فک  کنم

خب دیگه به حرف شما من باید ۱۹ دره ام برم چون ۱۴روزقبل از پریودتخمک گذاریه

تا ۱سالم باردار نشدی نترس،،طبیعیه تا ۱سال

عجله نکن جانم،،بعد ۶ ماه باردار شدم،،،درست تو ماهی هم ک بهم گفتن فولیکول نداری من باردار شدم،،، توکل ...

شمام خودتون میرفتید برا فولی من اولین بارم حتی ازمایش تخمک گذاری وذختیره تخمدان وفولیکولم دادم برااطمینان همه چی اوکی بوده ولی میگم برم اگه فولی خوب داشته باشمو نشه ماه بعد شوهرمم بفرستم ازمایش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز