من امروز روز ۱۶ دوره امه سیکلام ۳۳ روزه اس وتخمک گذاریم ۱۹ دوره امه امروزودیروز کیت استفاده کردم امروزیه یکم پرنگ ترازدیروزبود میخوام خودم برم براسونوکه ببینم فولیم چنده وازادشده یانه بنظرتون کی برم
اره ادم طاقت نمیاره،،ولینمبخوادم سریع بری سمت دکتر و . هزارتا قرص،، اول ۶ ماه اقدامتو کن اگه نشد بعد برو دکتر،،،
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
اره ادم طاقت نمیاره،،ولینمبخوادم سریع بری سمت دکتر و . هزارتا قرص،، اول ۶ ماه اقدامتو کن اگه نشد بعد ...
ببشتر چیزای گرم بخور،،مثل عسل و سیاهدونه،، رحمتو گرم کن
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.