2777
2789

سلام خواهرهااا چند وقته متوجه شدین اندومتریوز دارین ؟برای درمان چه راههایی رفتید ؟دکترتان کی بوده ؟ایا رژیم  غذایی خاصی را رعایت کردید ؟ ایا باردار شدید ؟و پیشنهادتان برای رفع اندومتریوز چیه ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گلم هم کیست اندومتریوز ام خود اندومتریوز 

خود آندومتریوز نمیدونم چیه

ولی برا کیست میتونی معجون دوسین بخوری البته اگه تو اقدام نیستی

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
خود آندومتریوز نمیدونم چیه ولی برا کیست میتونی معجون دوسین بخوری البته اگه تو اقدام نیستی

عزیزم دوسین متوقف نمیکنه اندومتریوز را ،تجربه شما چیه ؟

منظورتونو متوجه نشدم متوقف شدن یعنی چی؟

اندومتریوز یک بیماری پیش رونده است که یا باید قرص خورد پریود نشد یا باید جراحی کرد  یا رژیم کامل گیاه خواری را انجام داد 

اندومتریوز یک بیماری پیش رونده است که یا باید قرص خورد پریود نشد یا باید جراحی کرد  یا رژیم کام ...

آهان

شما زیر نظر دکتر درمان بشین بهتره

ممکنه من یه راهکار بدم خدایی نکرده بدتر بشین

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
منم اندومترویوز دارم چن سال درمان نازایایی انجام میدم ولی تاحالا رواندومترویوزم هیچ درمانی انجام نشد ...

قرص هرمونی برای یائسگی موقت بهتان ندادن یا نگفتن عمل کنید ؟

آهان شما زیر نظر دکتر درمان بشین بهتره ممکنه من یه راهکار بدم خدایی نکرده بدتر بشین

درمان فقط یا قرص یا عمل  اونم احتمال برگشت زیاده فقط با رژیم میشه کنترل کرد

با رژیم گیاه خواری میشه درمان کرد؟

اره میشه کنترل کرد و کم‌کم کوچک‌میشن کیستها مهم اینه که سطح استروژن کم بشه که به مواد غذایی پر فیبر  این اتفاق میفته مثل سبزیجات کلم بروکلی کدو تنبل و ....

اندومتریوز و چسبندگی هم برطرف میشه؟

کیست ها که رفع بشن چسبندگی هم رفع میشه  من کیستم ۴ سانت بود الان شده ۱ سانت ولی ۳ تا دارم  که هنوز دارم ادامه میدم‌میخوام برم پیش دکتر آصف جاه نظرشان را بدونم  ولی متاسفانه جواب نمیدن