2777
2789
عزیزم من انسانیم  وله آره عمومیا رو بالا بزنی رتبت خوب بشه قبولی

اغا اینجوری بگم میخوام کتابای دینی عربی و زیست رو درست حسابی بخونم و همینارو بزنم😂😂 کتاب خیلی سبز بهتره یا میکرو؟؟

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من دیپلمم برای استان کرمان شهرستان بم هست ولی میخوام کنکورمو زاهدان بدم و از سهمیه منطقش استف ...

دروت🌺

هر سه سال رو بم خوندی؟بم فکر کنم منطقه ۳ باشه.منطقه ای که تو کنکور درنظر گرفته میشه،بالاترین منطقه ی سه سال تحصیله.یعنی مثلا اگه یه نفر دهم و یازدهم رو منطقه ۳ باشه ولی دوازدهم بره منطقه ۲،همون منطقه ۲ رو براش درنظر میگیرن.که برای کسی که با امکانات منطقه ۳ بوده، رقابت با بچه های منطقه ۲ براش سنگینه.

حالا چرا دوست داری سهمیه زاهدان(غالبا منطقه۲ هست) داشته باشی؟🤔رقابت منطقه۲ سنگین تر از منطقه۳ هست.

دروت🌺 هر سه سال رو بم خوندی؟بم فکر کنم منطقه ۳ باشه.منطقه ای که تو کنکور درنظر گرفته میشه،بالاترین ...

قبولی زاهدان راحت تره میگن

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!
قبولی زاهدان راحت تره میگن

زاهدان فکر کنم بعضی از مناطقش (مثلا مرکزی) منطقه۲ و یه جاهایی منطقه۳ باشه.اگه منطقه ۳ هاش منظورته فرقی با بم نداره. بجز دبیری،که برای دبیری بومی بودن مهمه.

برای قسمت های منطقه۲ ،رقابت در مقایسه با منطقه۳ برای قبولی سنگین تره.برای رتبه های بهتر،با درصد های یکسان،رتبه ی منطقه ۳ بهتر از منطقه ۲ میشه.(برای رشته هایی که مد نظرته.)

مگر رتبه های ۱۰۰ هزار...

اغا اینجوری بگم میخوام کتابای دینی عربی و زیست رو درست حسابی بخونم و همینارو بزنم😂😂 کتاب خیلی سبز ...

به نظرم از الان زوده برای حذف دروس.اون دروسی که نمیخوای جدی بخونی رو در حد کتاب یاد بگیر که اگه تو کنکور چند تا سوال ساده اومد،اون ها رو بزنی.۱۰،۲۰ درصد هم تاثیر داره.

برای دینی کتب مسلم بهمن آبادی کامله.توی دینی اول درس رو در حد تسلط نسبی میخونی و بعد می ری سراغ تست.

کتاب خیلی سبز برای پایه۱۲ خوبه.

عربی برای پایه به پایه آی کیو کتاب خوبیه.ولی در کل برای یادگیری کامل، درسنامه کتاب خیلی سبز جامع روان توضیح داده.(اگه سطح بالایی نداری) برای سطح های متوسط و قوی کتاب میکرو طلایی گاج(نویسنده:جال) عالی و کامله.کتاب عربی جامع نشرالگو ایاد فیلی هم برای جمع بندی بعد عید مناسبه.

تو این لینک درمورد منبع زیست توضیح کامل دادم.

بچه ها من دیپلمم برای استان کرمان شهرستان بم هست ولی میخوام کنکورمو زاهدان بدم و از سهمیه منطقش استف ...

میتونی زاهدان کنکور بدی ولی سهمیه اونجا رو نداری دیگه سهمیه ات مربوط به جایی که2 سال آخر درس خوندی