2777
2789

بچه ها من امسال می خوام برم یازدهم و می خوام کتاب کار بخرم 

چه کتاب کاری واقعا عالیه و بی نظیره ؟؟؟

خواهش میکنم بهم بگین گلا❤❤

تعداد رای : 13
نظرسنجی
خیلی سبز
7
53%
گاج
4
30%
سیر تا پیاز
0
0%
مبتکران
2
15%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله کتاب کار تست  مثلا واسه زیست کدوم کتاب خوبه ؟ فیزیک و شیمی و ریاضی چه کتابی خوبه؟

ببین اینا بستگی به خودت داره مثلا من برای زیست یازدهم میکرو عالی بود برا ابتدا یا مثلا فیزیک یازدهم میکرو 

ببین برو تو سایتشون پی دی آف گذاشتن دانلود کن بخون ببین با کدوم درسنامه راحت تری

برای ادبیات توی پایه یازدهم بیشتر سعی کن نکته به نکته کتاب رو بارها مرور کنی.لغات پشت کتاب رو دوره کن.تاریخ ادبیات،مفهوم کلی شاعر یا نویسنده از اشعار کتاب،آرایه و دستور جملات کتاب و...

اگه توی این موارد به مشکل برمیخوری میتونی یک کتاب مثل کتاب شگفت انگیز فارسی خیلی سبز رو بخری.ولی اگه مشکلی نداری لزومی نداره.

من برای خودم، کتاب های پایه به پایه مثل تست خیلی سبز رو نگرفتم.چون تست هاش دقیقا همون درسنامه بود که به نظر من فایده ای نداره.من آرایه ها و قرابت متونی غیر از خود کتاب رو میخواستم.برای همین کتاب های موضوعی نشرالگو رو گرفتم.که برای یازدهم زوده یکم.ولی میتونی مثلا یه آرایه جدید رو یاد گرفتی بیای همون رو از توی نشرالگو تست بزنی.یا قرابت معنایی صرفا پایه یازدهم درس به درس رو بزنی.

چون این کتاب های جامع هستن دوازدهم رو هم داره و مطالب دوازدهم رو توی یازدهم کاری باهاش نداری.بذار سال بعد

برای عربی پایه به پایه یک کتاب کافیه.مثلا یا خیلی سبز یا میکرو نقره ای یا آی کیو گاج

یکی از این سه تا رو برای هر پایه ی ۱۰,۱۱,۱۲ بگیری.ولی برای سال آخر(که به نظر من از الآنم شروع کنی بد نیست) کتاب جامع میکرو طلایی عربی رو حتما بگیر.هر قواعدی که یاد گرفتی میتونی تستش رو تو این کتاب بزنی.

برای دینی کتاب مسلم بهمن آبادی عالی و بسیار کامله.اول حتما کتاب رو کامل و دقیق بخون.نباید وقتی ناقص خوندی بری سراغ تست.با این کتاب راحت ۸۰ به بالا میزنی.

برای پایه دوازدهم میتونی علاوه بر این،دینی خیلی سبز۱۲ رو هم بزنی اگه وقت داشتی.

زبان کتب دکتر شهاب اناری و روزبه شهلایی.(فکر کنم مبتکران بود)

سال آخر کتاب کلوز و ریدینگ شهاب اناری رو هم بگیر که مثلا هفته ای سه تا رو بزنی.راستی برای درک مطلب عربی هم کتاب های جیبی خیلی سبز خوبه.