2777
2789
عنوان

فاتحه کبیره

11391 بازدید | 4 پست

يکي از راه حل ها براي رفع گرفتاري و مشکلات خواندن فاتحه کبيره است و اگر فاتحه کبيره را بر ميتي بخوانيد ثواب زيادي براي او نوشته مي شود
یکی از علمای شیعه به نام شیخ مهدی فقیهی جهت استخاره و رفع گرفتاری نزد آیت الله بهجت می‌رود.

آیت الله بهجت به ایشان می‌فرماید:
چرا فاتحه‌ی کبیره نمی‌خوانید؟

شیخ مهدی می‌پرسد فاتحه‌ی کبیره چیست؟

آیت الله بهجت می‌فرماید:
سوره حمد یک مرتبه
چهار قل هر کدام یک مرتبه
سوره قدر هفت مرتبه
آیت الکرسی سه مرتبه

سپس آیت الله بهجت می‌فرماید:
هرکس برای میتی این‌فاتحه را بخواند هم رفع گرفتاری از خودش می‌شود و هم گنجی است برای میت.

شیخ مهدی فقیهی می‌گوید:
به روستای خودمان رفتم و بر قبر پدر و مادرم فاتحه‌ی کبیره را خواندم و  بازگشتم.
شب عمه‌ام خواب پدر و مادرم را می‌بیند که خمره‌ای از طلا و جواهرات در مقابل‌شان است.

عمه‌ام از من پرسید چه خیراتی برای پدر و مادرت فرستادی؟
گفتم: فاتحه‌ی کبیره را خواندم.

مشخص شد روزی که من فاتحه‌ی کبیره را برای پدر و مادرم خوانده‌ام، رحمت واسعه‌ای از طرف خداوند شامل حالشان شده است. در ضمن به برکت خواندن فاتحه‌ی کبیره، گشایشی نیز در زندگی‌ام مشاهده کردم.

🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀

سلام دوستان روزتون بخیر
من تو نت سرچ کردم عکسی که کامل باشه و متن داشته باشه پیدا نکردم این عکس رو پسرم به نیت برادرم طراحی کرده
این پست رو سیو کنید و به اشتراک بذارین  به نیت اموات تون بخونین هم خودتون تو ثواب نشرش سهیم باشین هم ثوابی به روح رفتگانتون هم  برادرم برسه 🙏🙏🙏🙏

🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀

هرروز فاتحه بخونید هم ب مردگان میرسه هم برا خودتون ذخیره میشه اون دنیا ،همیشه برای بد وارث و بی وارث هم بخونید اونا بیشتر از همه نیاز دارن 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنون عزیزم 🌹

خدا برادرتون را هم رحمت کنه🖤

همنشین ائمه باشند ان شاالله

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c