2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دقیقا میخاستم منم همین تاپیکو بزنم 

من که گ گاهی از استرس و نگرانی میمیرم و زنده میشم 

خیلی بده خیلی 

چند سالته ؟

خدااااا دیه نمیدونم به چی قسمت بدم تا ارامش دل بی قرارم باشی 😔💔

وای دقیقا میخاستم منم همین تاپیکو بزنم  من که گ گاهی از استرس و نگرانی میمیرم و زنده م ...

۲۴

پنیکه

یهو دلشوره میگیرم بعد کل بدنم شروع میکنه لرزیدن

دیگه نمیدونم باید چکار کنم کلافه م خیلی

فقط نوشتن. 

می‌نویسم که چی الان داره نگرانم می‌کنه. کامل. هم موضوعو می‌نویسم، هم احساسی که دارم تجربه میکنم.

بعد فکر میکنم که آیا میتونم براش کاری کنم یا نه؟

اگه میتونم، لیست میکنم کارها رو که انجام بدم. 

ولی اگه نمیتونم براش کاری کنم، میپذیرم که کاری از من ساخته نیست.

مثلا یه مدت، ترس از دست دادن عزیزانم، شدیداً بهم استرس میداد. جوری که منو کاملا از پا انداخته بود.

نوشتم برای خودم که واقعا نمیتونم کاری بکنم برای این موضوع. هر اتفاقی ممکنه بیفته و دست من نیست. 

ولی به جای غصه خوردن،  الان میتونم زمان بیشتری به خانواده ام اختصاص بدم. میتونم براشون کیک بپزم و ببرم. میتونم گل بخرم و برم پیششون. میتونم صبورانه تر به حرفاشون گوش بدم. بهشون بگم که چقدر دوستشون دارم و ...

۲۴ پنیکه یهو دلشوره میگیرم بعد کل بدنم شروع میکنه لرزیدن دیگه نمیدونم باید چکار کنم کلافه م خیلی

پنیک خطرناک نیس؟

من گاهی استرس میگیرم 

اخه فوبیا و  وسواس بیماری هم دارم برای همین نگران میشم گاهی

چ قشنگ👌🏻❤️ سلام خوبی عزیزم  افرااا جوووونیییی😁 حیف ملکه گدایان هم تموم شد☹️ ولی خو ...

سلام عشقم مرسی فداتم  تو خوبی عزیزم ؟😘😍😘

آره بللللاخره اونم تموم شد ولی بی مزه بود اخرش جا داشت بازم واسه ادامه  😂😂😂

سلام عشقم مرسی فداتم  تو خوبی عزیزم ؟😘😍😘 آره بللللاخره اونم تموم شد ولی بی مزه بود اخرش جا ...

مرسی گلم شکر بد نیستم 🤗

ارع جا داشت ای کاش ادامه میدادن 😕😬

نازنینم من همیشه به یادت هستمااا 🙂🙃

هر جا هستی خوشی باشی مهربونم❤️❤️

مرسی گلم شکر بد نیستم 🤗 ارع جا داشت ای کاش ادامه میدادن 😕😬 نازنینم من همیشه به یادت هست ...

من ذوق عزیزمییبی عشقم 😘😘😘😘خداروشکر انشالله لبت همیشه خندون باشه و دلت پراز آرامش و شادی منم خیلییییییی دوست دارم مهربونم  😘😘😘😘😘