2777
2789
عنوان

سلام زندگیم روهواست لطفا کمکم کنید

292 بازدید | 27 پست

سه ساله ازدواج کردم.از اول زندگیم خیلی مشکلات داشتم کموبیش دستو پنجه نرم کردم اگه تاپیکامو ببینید متوجه میشید که چقدرباشوهرم مشکل داشتم مغازع داشت بعد بیکارشد رفت سربازی .دوماه پیش تمام کرد سربازیشو.بازم مشکلاتمون ناشی از اخلاقیاتش بود.دروغگویی پنهان کاری و...بابام داره کمکش میکنه بره یه جایی ثابت کارکنه کارمندی.میدونم ارزششو نداره.میگه بابام بخاطر من و دخترمه.من خودم شاغلم و معلمم.شوهرم یجورایی وقتی پول دسش میاد به خانوادش هم میده. بدون اینکه من بفهمم.بااینکه خیلی برای منو بچش کم گذاشته.من دودلم.دوس ندارم بابام کمکش کنه.حس ششم بم میگه ارزششو نداره.چیکارکنم بگید بم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کنه شوهرت کار خوب گیرش بیاد شما تو رفاه باشید چه عیبی داره بزار به مادرشم کمک کنه

وقتی یواشکی بشون میده بااینکه وضعمون خوب نیست.پس وقتی بره کار باحقوق بالا حتماااا بیشترم بشون میده

وقتی یواشکی بشون میده بااینکه وضعمون خوب نیست.پس وقتی بره کار باحقوق بالا حتماااا بیشترم بشون میده

کمک به خانوادش زیاد بد نیست اما نه پنهانی و نه وقتی شرایط خودتون بده

طرز فکرتو دوست ندارم . با کمال احترام 

بده مگه چی میشه ....‌تو میخوای تنهایی بار این زندگیو به دوش بکشی ولی اون این وسط بیکار و علاف بچرخه که چی ، کمک نکنه به مادر و پدرش

ول کن تو روخدا بزار بره سرکار پول در بیاره مسئولیت تو کمتر شه ، به اونام بده .... یکم ذهنتو باز کن .‌

خدای من خدای معجزه هاست . 

باباتو بگو به خودت کمک کنه و ساپورتت کنه ولی به شوهرت نگو و اینده نگر باش همینطوری که از تو پنهان کاری میکنه توام عاقل باش همه چیزو نگو بهش نیازی نیست بهش بگو فقط به فکر خودت و بچت باش 

طرز فکرتو دوست ندارم . با کمال احترام  بده مگه چی میشه ....‌تو میخوای تنهایی بار این زندگیو به ...

اخه خانوادش و‌خودش از اول زندگی خیلی منو اذبت کردن و خیلی دورویی کردن.هیچکدوم تز بچه هاشون کار نمیکنن و همه بیکار و وضعشون بده.اینم بخاطر موقعیت خانوادگی من میخاد بره کار.و هیچ قدر شناس نیست نه خودش نه خانوادش.زورم میاد واقعا

باباتو بگو به خودت کمک کنه و ساپورتت کنه ولی به شوهرت نگو و اینده نگر باش همینطوری که از تو پنهان کا ...

چجوری من کاراشو مثل خودش انجام بدم؟ وقتی خودش وظیفشه نون خونه رو دربیاره اما کوتاهی میکنه میره میده به اونا.حتما فردا بیشترم میده و بازم برای ما کم میزاره.پ سرکاررفتنش چیه

اخه خانوادش و‌خودش از اول زندگی خیلی منو اذبت کردن و خیلی دورویی کردن.هیچکدوم تز بچه هاشون کار نمیکن ...

پس بیخیال الکی یه ادمی که میشناسی چطوری هست رو بالا نبر بجاش خودت پیشرفت کن چون بعضی جنبه اش رو ندارن بعد که به جایی رسید میگن تو در حد من نیستی! دیدم که میگم