2777
2789
عنوان

پشت بچه عرق سوز بشه چیکار باید کرد

165 بازدید | 21 پست

مامانا بیاین کمک

پماد ان ان زدیم اما خوب نمیشه 

تو بیمارستان بوده سه روز همش پوشکش میکردن، انگار عرق سوز شده بدجور

ی ذره جیش میکنه ی ساعت گریه میکنه

چی بزنیم سریع خوب بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببر حمام باشامپو بشور ولی لیف نزن ..در روز پوشک براش نبند یه شلوار نخی پاش کن ..من هر پمادی رو امتحان کردم جواب نداد برا بچم .میبرمش حموم بعدشم روغن زیتون میزنم خوب میشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

لیدوکایین و کلوتیریمازول 

ایروکس کالاندولا 

یکبار ترکیب اون دوتا رو بزن 

یکبار دومی 

تند تند بزن و عوضش کن 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
ببر حمام باشامپو بشور ولی لیف نزن ..در روز پوشک براش نبند یه شلوار نخی پاش کن ..من هر پمادی رو امتحا ...

تازه 5 روزس

حموم امروز بردیم

پوشک کلا نکردیم دیگه تو خونه 

پماد ان ان زدیم اصلن مث همیشه نیس ک زود خوب کنه

روغن زیتون امتحان نکردیم

تازه 5 روزس حموم امروز بردیم پوشک کلا نکردیم دیگه تو خونه  پماد ان ان زدیم اصلن مث همیشه نیس ...

پسر منم دوماهشه از اول پاش عرق سوز میشد ..فقط روغن میزنم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
لیدوکایین نمیسوزونه؟! 

بی حسی میکنه حداقل یکم ترکیب بزن با کلوتیریمازول 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
مرسی عزیزم  امیدوارم جواب بده

انشالله..برا چی بستری بوده ؟ زردی؟